Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ήταν δύσκολα, αλλά διασκεδαστικά τα γυρίσματα στο Ναυάγιο
Media

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ήταν δύσκολα, αλλά διασκεδαστικά τα γυρίσματα στο Ναυάγιο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για τη σειρά, Το Ναυάγιο και αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες θαυμάστριές του που είναι η μαμά και η γιαγιά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστυνομικός και μάλιστα σε κάποιες διακοπές του γνώρισε κάποιον αστυνομικό και τον ρώτησε πολλά για το επάγγελμά του.

Τελικά, τον κέρδισε η υποκριτική, με τη μαμά του και τη γιαγιά του να αποτελούν τις μεγαλύτερές του θαυμάστριες.

«Ήθελε και η μητέρα μου να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν την άφησε ο μπαμπάς της. Άρεσα πολύ στην μητέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο. Είχε έρθει η γιαγιά μου να με δει στο θέατρο, εγώ έκλαιγα για τον ρόλο και εκείνη έκλαιγε που με έβλεπε».

Όπως είπε ο ίδιος, η ψυχοθεραπεία τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε κάποιον που έλεγε πως θα ήθελε να γίνει σαν κι εκείνον. Ακόμη, θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ράιαν Μέρφι.

tampakakis.jpg

Μετά την επιτυχία του «Μαύρου Ρόδου», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης επιστρέφει στο MEGA με το «Ναυάγιο».

«Είπα αμέσως «ναι» στο «Ναυάγιο». Είναι καλογραμμένο και είναι πολύ καλοί όλοι οι συντελεστές. Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα, ήμασταν πολλές ώρες στην θάλασσα, αλλά ήταν διασκεδαστικό», είπε για τη σειρά.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ηχογραφεί συζητήσεις που ακούει από διάφορα άτομα σε τραπέζια, δεν ψάχνει τον εαυτό του στα social media, αλλά ούτε έχει δεχτεί φλερτ μέσα από αυτά.

tampakakis

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο Ναυάγιο!

«Και με τον Νίκο Ψαρρά και με τον Λεωνίδα Κακούρη είχα πολύ ωραία συνεργασία, είναι φανταστικοί. Η περσινή χρονιά μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν το έζησα», είπε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved