H Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας και ο πρώτος μονομάχος!
Media

H Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας και ο πρώτος μονομάχος!

Η Φάρμα: Απόψε (16/10), πρώτη μέρα της εβδομάδας για το ριάλιτι των τηλεοπτικών αγροτών, οι παίκτες έπρεπε να αγωνιστούν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας ώστε να αναδειχθεί και ο πρώτος μονομάχος. 

Είδαμε ότι ο Γιώργος Γιαννούλας μάλλον έχει επηρεαστεί από τον τελευταίο καβγά στη σκηνή. Πάντως, η σημερινή Δοκιμασία Ασυλίας ονομάζεται «Το Χρυσό Τσεκούρι» κατά την οποία οι παίκτες χρειάστηκε να κόψουν πολλούς κορμούς, σε διάφορα μεγέθη, χρησιμοποιώντας τσεκούρια αλλά και πριόνια, μέχρι να σηκώσουν το πολυπόθητο «χρυσό». Κάποιοι παίκτες είχαν καλή τεχνική και ξεχώρισαν.

Όμως μία ομάδα θα κατάφερνε να πάρει τη νίκη. Και αυτή ήταν τελικά, η πράσινη ομάδα η οποία πλέον έχει νέο αρχηγό. Δείτε το βίντεο με τον αγώνα ασυλίας:

Για την ηττημένη ομάδα, τους Μπλε ακολούθησε το συμβούλιο. Ο αρχηγός της ομάδας, ο Γιώργος Γιαννούλας, βρέθηκε στη δύσκολη θέση να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας. Δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει μια απόφαση καθώς μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερε αν έπρεπε να επιλέξει δυνατό ή αδύναμο παίκτη.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο, ο Γιώργος επέλεξε να βγάλει μονομάχο έναν πολύ καλό παίκτη της ομάδας, τον Σπύρο Κοσμά.

Κάτι που δεν βρήκε σύμφωνους όλους τους παίκτες της ομάδας.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο συμβούλιο της μπλε ομάδας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved