Μικρούτσικος: «Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά»
Media

Μικρούτσικος: «Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά»

Στις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη, απάντησε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης (17-10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου νομίζω», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Νίκος Κοκλώνης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τι απάντησε;

«Είπε ο Νίκος ότι είμαι πειραγμένος. Καταρχήν, τον βρίσκω έξοχα χαριτωμένο διότι λέει αυτό το πράγμα. Αν πίστευε ότι είμαι πειραγμένος, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου, αλλά γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο. Μπράβο στον Νίκο γιατί είναι η ειδοποιός διαφορά από άλλους, άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος έρχεται και λέει χαριτωμένα, “είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου”.

koklonis-(1).jpg

Και βέβαια δεν είμαι πειραγμένος. Απλά, όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά από πράγματα που έλεγα, και τα λέω, ότι πρέπει να τα ξαναδεί. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι σε αυτό που κάνουμε, που λέγεται τηλεόραση, σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο, που είναι ένας άνθρωπος με τόσους εργαζόμενους στην πλάτη του και παραγωγές, με όχι αρχηγική αντίληψη, και προφανώς γίνονται λάθη», είπε για να καταλήξει: «Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά… Μιλάω για όλες τις εκπομπές. Έχω άποψη. Αυτά, δε λύνονται από μια δήλωση. Να βγω εγώ τώρα σε άλλη δήλωση να απαντήσω; Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη Μάλλη κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε κάποια πράγματα… Ο Θέμης έχει σχέση με όλα…

koklonis-(2).jpg

Το ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη θέση λέει ότι είμαι πειραγμένος γιατί έχω μια κριτική στάση, το βρίσκω πάρα πολύ χαριτωμένο και του στέλνω την αγάπη μου. Το αν θα έμπαινα στο Fame Story, είναι θέμα συζήτησης. Επαγγελματικά θα έπρεπε να πω όχι, αλλά επειδή εγώ είμαι καλό παιδί… όταν το κανάλι θέλει κάτι λειτουργώ σαν συναισθηματικός στρατιώτης. Αν θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, όσο πειραγμένος και αν πιστεύει ότι είμαι, υπάρχει περίπτωση να του πω όχι;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved