ALPHA: Mυθοπλασία ALPHA απόψε με δυνατές κι αγαπημένες σειρές!
Media

ALPHA: Mυθοπλασία ALPHA απόψε με δυνατές κι αγαπημένες σειρές!

Η Μυθοπλασία του ALPHA καθηλώνει με καταιγιστικές αποκαλύψεις.

Συναρπάζει με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ψυχαγωγεί και προκαλεί τα πιο δυνατά συναισθήματα. «Σασμός» στις 21:00 και «Ο Γιατρός» στις 22:40, απόψε, back to back, θα μας κρατήσουν συντροφιά με ωραίες ιστορίες, με κινηματογραφική αισθητική κι υψηλού επιπέδου ερμηνείες.

SASMOS-and-O-GIATROS.jpg

Στο «Σασμό», ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου φέρνει αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;
Δώδεκα χρόνια πριν, στο παρελθόν επιστρέφει «Ο Γιατρός», σε ένα ειδικό επεισόδιο, όσο ακόμα o Αντρέας εξασκούσε την ιατρική χωρίς κανέναν περιορισμό… Τι είχε συμβεί τότε;

«Σασμός» στις 21:00 & «Ο Γιατρός» στις 22:40
Συντονιστείτε απόψε στον Alpha

Σασμός σήμερα

SASMOS-Or.Aygoystidhs-Xr.Xeila-Famelh.jpg

Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου, φέρνει αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος το έκανε, ενώ ο Αντρέας αφήνει υπονοούμενα για τους Σταματάκηδες και έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Παύλο. Ταυτόχρονα στρέφει εναντίον του, Τηλέμαχο και Λάζαρο, ξεκαθαρίζοντας πως από δω και πέρα, ο Παύλος είναι εχθρός τους. Η Εύα μαζεύει πληροφορίες, για όσους θεωρεί ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύμη. Το χωριό αποχαιρετά την Αιμιλία με μια μικρή γιορτή. Η γιαγιά Ρήνη, προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει με γοργά βήματα. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας.

Ο Γιατρός σήμερα

giatros-(3).jpg

Ένα ειδικό επεισόδιο, δέκα χρόνια πριν. Ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του: να γίνει ο νέος διευθυντής της παθολογίας. Την ίδια θέση όμως κυνηγάει και ο Μάρκος, πράγμα που τους βρίσκει σε μια κόντρα για το ποιος θα αποδείξει ότι την αξίζει περισσότερο. Μην θέλοντας να χάσει τον εαυτό του σε αυτή την κόντρα, ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να είναι κοντά στους ασθενείς τους - ένας εκ των οποίων αποκαλύπτεται πως είναι ο Δημήτρης, ο οποίος, όταν ήταν 16 χρονών, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και είχε σωθεί χάρη στον Ανδρέα. Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άννας όμως ανατρέπει τις ισορροπίες τους και τους φέρνει στα όρια τους. Αν και στην αρχή δεν καταφέρνει να σταθεί στο πλευρό της τελικά συνειδητοποιεί ότι το πιο σημαντικό γι' αυτόν είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του με αποτέλεσμα να ξεχνάει τους κανόνες και να γίνεται ο γνωστός παρορμητικός Ανδρέας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved