Ο πρώτος από εμάς: Ο Άλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη του
Media

Ο πρώτος από εμάς: Ο Άλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη του

Η νέα δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, που μας υπενθυμίζει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά!

Η συνέχεια της ιστορίας του Άλκη και των υπόλοιπων φίλων της αγαπημένης παρέας έρχεται σήμερα, Τετάρτη, και αύριο, Πέμπτη στις 22:30, με 2 νέα επεισόδια γεμάτα συγκίνηση, χιούμορ, συναίσθημα και τρυφερότητα.

O-PRWTOS-APO-EMAS_EP.-7-(5).jpg

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδιο 7

Ο Νικόλας χάνει αρκετά χρήματα και πίσω από αυτό κρύβεται ο λογιστής του, τον οποίο εμπιστευόταν για χρόνια. Ο Τάσος ενδιαφέρεται να μάθει αν η Έλσα έχει αγόρι. Η ερωτική ιστορία με την Έλενα και τον Νικόλα συνεχίζεται με τον Νικόλα, όμως, να μην δίνει περισσότερη σημασία. Δεν περιμένει όμως ότι η Έλενα θα έρθει απρόσκλητη στο σπίτι του τη στιγμή που εκείνος είναι με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι.

Ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Αλέξης δεν είναι ένας απλός φίλος του πατέρα του και αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Φίλιππου.

O-PRWTOS-APO-EMAS_EP.8-(5).jpg

Ο Στέφανος επισκέπτεται την Αθηνά, τη γιατρό του Άλκη, στο νοσοκομείο και γοητεύεται από την προσωπικότητά της. Ο Άλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη που νιώθει για εκείνη, όμως η άφιξη του Έβαν θα τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 8

Η έκπληξη της Έλσας φέρνει την παρέα ακόμη πιο κοντά, στο τελευταίο βράδυ πριν την επέμβαση του Άλκη.

O-PRWTOS-APO-EMAS_EP.8-(4).jpg

Η Έλενα ξεσπάει με θυμό στον Νικόλα, αλλά ενόψει της εγχείρησης αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή. Ο Έβαν ζητάει από τον Άλκη να παίξουν με ίσους όρους, ενώ η Σοφία ενδίδει σε κάτι εντελώς απαγορευμένο για εκείνη. Ο Φίλιππος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια.

O-PRWTOS-APO-EMAS_EP.-7-(2).jpg

Ο Άλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Έλσα, ενώ παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της, χωρίς αυτόν. Λίγο πριν μπει ο Άλκης στο χειρουργείο και μπροστά στον φόβο του θανάτου, θα έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη συμφιλίωση.

Δείτε το trailer:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του Έβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved