Χαμός στο Happy Day! Τσιμτσιλή - Μπιμπίλας: Καβγάδισαν on air και του έκλεισε το τηλέφωνο
Media

Χαμός στο Happy Day! Τσιμτσιλή - Μπιμπίλας: Καβγάδισαν on air και του έκλεισε το τηλέφωνο

Χαμός στο Happy Day! Καβγάδισαν ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και διεκόπη η τηλεφωνική επικοινωνία τους απότομα!

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε τα αίτια θανάτου της Ματούλας, ο Σπύρος τότε έξαλλος της είπε: « Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος. Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε.»!

Και η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.»

happy-day.jpg

Με τον Σπύρο να λέει νευριασμένος: « Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;»!

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: « Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.»!

Και ο Σπύρος συνέχισε: «Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;»!

stamatina-mpimpilas.jpg

Με την Τσιμτσιλή να απαντά: « Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.»!

Και ο Σπύρος τότε της απάντησε: « Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι.»!

Και η Σταματίνα Τσιμτσοιλή δεν ήθελε να συνεχίσει και εκείνη την επικοινωνία και είπε: «Καλημέρα! Γεια! Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω! Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά…»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved