Καλλιρρόη Μυριαγκού: Έτσι είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη από τη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης
Media

Καλλιρρόη Μυριαγκού: Έτσι είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη από τη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης

Τη Ματίνα Μανταρινάκη από τη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης ή κατά κόσμον Καλλιρρόη Μυριαγκού, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η ηθοποιός στην πρώτη της συνέντευξη μετά από καιρό αποκαλύπτει τον λόγο που δε δίνει συνεντεύξεις, μιλάει για την καριέρα της και την σχέση της με τα social media.

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δε μου είναι πολύ εύκολο. Χάνω χρόνο με το να ασχολούμαι με τα social media, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου» τόνισε η Καλλιρόη Μυριαγκού.

miriagou.webp

Όπως λέει η ίδια: «Ο κόσμος μού φέρθηκε ζεστά, δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν μπορούσα να επαναλάβω πράγματα και γι’ αυτό δε συνεχίστηκε η πορεία μου στην τηλεόραση. Ο κόσμος με ρωτάει γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, εγώ έχω το θέατρο. Εκεί είναι το ‘μεροκάματο’».

Η Καλλιρόη Μυριαγκού συμμετέχει στην παράσταση «Summertime» στο θέατρο «Μπέλλος» αλλά και στο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο θέατρο «Μικρό Χορν».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα αλλά και πως είναι σήμερα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved