Σαμπρίνα για τη σύλληψη του Λιαδέλη και του γιου τους: «Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ»
Media

Σαμπρίνα για τη σύλληψη του Λιαδέλη και του γιου τους: «Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ»

H Σαμπρίνα μίλησε στο Πρωινό για τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και  του γιου τους σε μπαρ που τους ανήκει στον Βόλο.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι κατηγορούνται για κάτι, ενώ αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι έξω από το μαγαζί, αφού είχαν διαπληκτιστεί πρώτα κι επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο πρώην σύζυγός μου με τον γιο μου τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν. Δυο άνθρωποι μεθυσμένοι πυροβολούσαν τους θαμώνες. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι.»!

49f960a724745c95af1010241b30cd9a.jpg

Και πρόσθεσε η Σαμπρίνα: «Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν. Μάλλον οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην αστυνομία και βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε. Και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω.

liadelis-sabrina.jpg

Το παιδί μου είναι καλά, δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και δεν μου το είπε άμεσα. Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved