Η Καλομοίρα ανεβάζει backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του I’m a celebrity και είναι μαγικά!
Media

Η Καλομοίρα ανεβάζει backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του I’m a celebrity και είναι μαγικά!

Το «I’ m a celebrity… Get me out of here!» με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα έκανε πρεμιέρα πριν δέκα μέρες στον ΣΚΑΪ και η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα στο instagram της. 

Όπως έχουμε δει η έλλειψη φαγητού δε συμπεριλαμβάνεται στις «κακουχίες» του παιχνιδιού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η διαμονή των celebrities είναι εύκολη, κάθε άλλο… μιας και περνάνε από δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ψυχαγωγικά παιχνίδια και quiz καθώς και αγωνίσματα με τη «φιλική» συμμετοχή των ζώων της ζούγκλας!

Μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων αποχωρεί ένας παίκτης, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα της οικειοθελούς αποχώρησης όταν κάποιος νιώσει πως χόρτασε…περιπέτεια, όπως είδαμε να φεύγει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

lianos-kalomoira.jpg

Το «I’m a celebrity… Get me out of here» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς από τις δοκιμασίες που περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities, κάποιες αφορούν στη βελτίωση της διαβίωσής τους στο παιχνίδι και κάποιες άλλες λειτουργούν σαν «κουμπαράς» όπου συγκεντρώνεται ένα ποσό για να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό!

Η Καλομοίρα η οποία έχει ξετρελαθεί που συμμετέχει στο εν λόγω ριάλιτι συχνά πυκνά δημοσιεύει στιγμιότυπα - άλλοτε φωτογραφίες και άλλοτε βίντεο - από τα backstage γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο που γυρίζεται το ριάλιτι και πάρτε μία γεύση και εσείς παρακάτω

https://www.instagram.com/reel/CygSMBdI-id/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved