Fame Story: Καρέ καρέ ο καβγάς της Κατσαΐτη με τη Χριστίνα - Στη δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο
Media

Fame Story: Καρέ καρέ ο καβγάς της Κατσαΐτη με τη Χριστίνα - Στη δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο

Fame Story: Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε για πρώτη φορά ολόκληρο το βίντεο με τον καβγά της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη με τη Χριστίνα, πλάνα του οποίου είδαμε την περασμένη Παρασκευή (13-10) στο live.

Θυμίζουμε πως η παίκτρια όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη τι είχε συμβεί, είπε:

9edaa426-Katagrafes-o8onhs1.webp

«Εγώ δεν έκανα κανέναν χαμό μέσα στο μάθημα, όπως ανέφερε. Χαμός έγινε, αφότου εγώ αρνήθηκα πάρα πολύ ευγενικά, γιατί μάλωσαν με άλλους συνεργάτες πίσω που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Οπότε εγώ χαμό δεν δημιούργησα. Απλώς αρνήθηκα να αλλάξω μετά την πρόβα τζενεράλε μου παπούτσι γιατί θέλω να νιώθω σταθερή στο παπούτσι μου όταν χορεύω όπως κάνω 10 χρόνια τώρα. Παρόλα αυτά της το εξήγησα πάρα πολύ ευγενικά και δεν υστερίασα, όπως είδα στο βίντεο γιατί είδα κάτι πολύ υποκριτικό. Το «μη μ’ ακουμπάς» λοιπόν έγινε χθες γιατί η κα. Κατσαϊτη μού επιτέθηκε. Με βρήκε μέσα στο καμαρίνι, όπου ήμουν, περίμενα να τελειώσει τη δουλειά της και βλέπω και δοκιμάζω ένα ρούχο που μ’ αρέσει και το έχω δει και σε μια άλλη τραγουδίστρια που έχω συνεργαστεί. Μπαίνει η κα. Κατσαϊτη, εγώ είμαι στον καθρέφτη, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και νιώθω κάποιον να μου τραβάει το ρούχο από πάνω μου.

fame-story-(4).jpg

«Βγαλ’ το τώρα, βγάλ’ το τώρα» μου έλεγε. Έχω πάθει σοκ, της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει. Θα το ξήλωνε το ρούχο αν την άφηνα εκείνη τη στιγμή και δεν είμαι καθόλου υπερβολική. Της είπα να απομακρυνθεί από μπροστά μου και έμεινε εδώ και μου έλεγε ότι δεν την σέβομαι και γενικώς ήταν άκρως προκλητική. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση και δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου αλλά, εφόσον υπάρχουν κάμερες και εγώ εκτίθεμαι, πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου… Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ καθόλου. Η κα. Κατσαϊτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμηξε! Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω», είχε πει ενώ τηλεφωνικά είχε παρέμβει και η ενδυματολόγος, λέγοντας:

1697638240626-203978639-fame-story-(5).jpg

«Πολύ λυπάμαι για ό,τι ακούσατε. Το πιο στενάχωρο είναι να ακούω πράγματα της φαντασίας. Τα γεγονότα δεν είναι έτσι και με στεναχωρεί περισσότερο που τα ακούω ένα νέο παιδί. Η συμπεριφορά της Χριστίνας δεν ήταν σωστή. Προσπαθώ μόνο για το καλύτερο, αν δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που της πρότεινα ήταν να δοκιμάσει ένα ρούχο, δεν ξέρω τι να πω.. Έχω μείνει έκπληκτη με τους χαρακτηρισμούς. Εγώ ήμουν απέναντί της και της έλεγα βγάλε το ρούχο, μίλα με ευγένεια, δεν με σέβεσαι. Βρήκα τη Χριστίνα στον χώρο των ρούχων, να φορά ρούχο άλλης σπουδάστριας και της είπα βγάλε το ρούχο. Ακούμπησα την τιράντα και μου είπε ότι δεν επιτρέπει να ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα. Η έκρηξή της ήταν για να δημιουργεί εντυπώσεις και αυτό με στεναχωρεί».

Δες ολόκληρο το βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved