«Χείμαρρος» ο Μικρούτσικος: «Δεν θα ξαναζήσω αυτό το πράγμα, το κόψιμό μου στον αέρα εκπομπής»
Media

«Χείμαρρος» ο Μικρούτσικος: «Δεν θα ξαναζήσω αυτό το πράγμα, το κόψιμό μου στον αέρα εκπομπής»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στο MEGA Καλημέρα για τα επαγγελματικά του, τη ζωή του και σχολίασε το κόψιμό του στον αέρα της εκπομπή, Super Κατερίνα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον τσακωμό του με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αλλά και τη σύντροφό του. «Κρατήσαμε μούτρα 1- 2 μέρες σαν «γκόμενες» και μετά ήμασταν με το χαμόγελο στα χείλη», είπε αρχικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει με την Ελένη και τα δυο σκυλάκια μας. Πολλές στιγμές νιώθω ένας μεγάλος έφηβος», συμπλήρωσε.

Για τη διακοπή των λεγομένων του στον αέρα του Super Κατερίνα τόνισε: «Αν το «κόψιμό» μου στον αέρα εκπομπής ήταν αγώνισμα, η εκπομπή που είμαι θα έπαιρνε «χρυσό μετάλλιο. Είπα «δεν θα ξαναζήσω αυτό το πράγμα». Δεν με νοιάζει αν μιλήσω 1 η 10 λεπτά, άλλα να ολοκληρώσω. Η βάση συνεργασίας είναι να ολοκληρώνεται η άποψή μου στον αέρα. Στην εκπομπή που είμαι, είμαι ένα είδος «επισκέπτη – συμμετέχοντα. Εγώ δεν μπορώ να «υπογράψω» το ότι με αγαπούν στην εκπομπή που συμμετέχω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πορεία του: «Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πάρα πολλά χρονιά και ρεκόρ. Μου αρέσει το ρίσκο, θέλω να «δίνουμε τη μάχη» είτε κερδίσουμε, είτε όχι. Έτυχε να μπαίνω σε ριάλιτι και να τα «σώζω», να τα «καθοδηγώ» λόγω ευκαιριών και ικανότητας. Δεν έψαξα ποτέ στασίδι στην τηλεόραση. Δεν το έκανα ούτε όταν ήμουν μόνος, πένης και αλήτης. Έτυχε να βρεθώ στην τηλεόραση, γιατί έχω ανάγκη το οικονομικό, όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία κατάσχονται.

Είμαι στην τηλεόραση γιατί πρέπει να βγάζω κάποια χρήματα για να ζήσω. Υπήρξα πάμπλουτος. Ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής. Τα λεφτά που είχα δεν τα ξόδευα ως κοσμοπολίτης, άλλα με φίλους. Αν μου επιστρέψουν τα δανεικά που βοήθησα, νομίζω θα ζήσω καλά μέχρι να πεθάνω. Δεν ζήτησα να δανεικά που έδωσα, ούτε όταν δεν είχα 1 ευρώ. Έχω ζήσει 3 μήνες χωρίς νερό και ηλεκτρικό στο σπίτι. Όταν δεν είχα ούτε 1 ευρώ να πληρώσω τους λογαριασμούς, δίπλα μου ήταν μόνο η σύντροφός μου και ο γιος μου. Δεν ήθελα το προσωπικό μου «δράμα» να το περάσω στους φίλους μου», σημείωσε.

mikroutsikos2.jpg

Και συνέχισε: «Η Ελένη έκανε «φοβέρες» δουλειές για να «έρθουν» 400- 500 ευρώ στο σπίτι. Η Ελένη αγάπησε το «μικρούτσικο» του Ανδρέα». Η Ελένη αγάπησε έναν Ανδρέα που δεν είχε στον «ήλιο μοίρα» και χρειαζόταν οικονομική βοήθεια».

Για την αγάπη του προς τις γυναίκες: «Ως άνθρωπος είχα γενναιοδωρία απέναντι στις γυναίκες και στα πρόσωπα που αγαπούσα. Με ενοχλεί που ήμουν πάντα γαλαντόμος. Έχω συνεργάτες που όλα τους τα αμάξια, ήταν δικά μου. Έχω αγοράσει δεύτερο αμάξι για συνεργάτιδα μου, γιατί τράκαρε το πρώτο. Συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους λόγω ιδεολογίας πάρα το γεγονός ότι έχασα τα λεφτά μου», συμπλήρωσε ο συνθέτης και τηλεπαρουσιαστής.

Στη συνέχεια έκανε κριτική στην ελληνική τηλεόραση και αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό.

«Αν διέκρινα μία υποτίμηση γιατί είχα οικονομική ανάγκη στην πρόταση να επιστρέψω στην τηλεόραση, θα έλεγα «όχι». Είμαι «αιρετικός» για την ελληνική τηλεόραση, αν αυτό σημαίνει «να λες αυτό που βλέπεις και με άποψη. Η ελληνική τηλεόραση είναι διαπλεκόμενη και υπερασπίζεται συμφέροντα. Πολλοί από τους ανθρώπους που απαρτίζουν μία εκπομπή έχουν «δίπλωμα στο γλείψιμο. Δεν είμαι «γλείφτης» κανενός και δεν αποδέχομαι το «γλείψιμο». Δυο φορές στη ζωή μου, μου έδωσαν «τίτλο» και τον αρνήθηκα. Δεν δέχομαι τη διαδικασία «να σκοτώνουν τα αλόγα πριν γεράσουν» στην τηλεόραση, γιατί είναι πιο καθαρά από κάποια «μουλάρια» που κυκλοφορούν»,

«Η αναφορά στις ηλικίες στην τηλεόραση, κρύβει έναν ηλικιακό ρατσισμό που είναι «όπλο» των ατάλαντων. Ήμουν «αρνητικός» στις αισθητικές επεμβάσεις που μου πρότειναν όταν επέστρεψα στην τηλεόραση και δέχτηκα μόνο να κάνω μπότοξ», σημείωσε κλείνοντας.

Δείτε όσα είπε στο Mega Καλημέρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved