Έρωτας Φυγάς - Αντώνης Καρυστινός: «Είναι πολύ πολύ μεγάλο το δέλεαρ ο ρόλος σε μια σειρά εποχής»
Media

Έρωτας Φυγάς - Αντώνης Καρυστινός: «Είναι πολύ πολύ μεγάλο το δέλεαρ ο ρόλος σε μια σειρά εποχής»

Έρωτας Φυγάς: Για τη συνεργασία του με την Πέμη Ζούνη αλλά και για το αν έχει συναντήσει σκηνή που να τον δυσκόλεψε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Καρυστινός.

Η συνεργασία σας με την Πέμη Ζούνη, η οποία υποδύεται τη μητέρα σας στη σειρά, πώς είναι; Πώς αισθάνεστε που παίζετε μαζί;

ANTWNHS-KARYSTINOS.jpg

Είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι γνωστό, ότι το έχει πει και η Πέμη και εγώ, ότι είχαμε ξαναπαίξει μαζί σε μια παράσταση καλοκαιρινής περιοδείας. Εκεί είχαμε διαφορετική σχέση, ήμουν ο εραστής. Και οι δύο αγαπάμε πολύ τις σκηνές μας όλες. Τις έχουμε φροντίσει. Εκπλήσσουμε ο ένας τον άλλο, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. Και έχουμε και πολύ αστείες στιγμές και πολύ ωραίες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που συναντηθήκαμε σε αυτή τη δουλειά με την κυρία Ζούνη.

Το ότι είναι μια σειρά εποχής, είναι πρόκληση για εσάς αυτό;

Πρόκληση δεν είναι. Είναι δέλεαρ γιατί έχει όλον αυτό τον κόσμο που πρέπει να φέρεις και όλα αυτά τα τόσο διαφορετικά πράγματα, τους τόσο διαφορετικούς κώδικες σχέσεων, κώδικες τιμής. Είναι πολύ πολύ μεγάλο το δέλεαρ.

karystinos-(3).jpg

Υπήρχε κάποια σκηνή που να σας δυσκόλεψε πολύ;

Δεν αφήνω τις σκηνές να με διευκολύνουν. Και οι συνάδελφοί μου και εγώ, δεν είμαστε της ευκολίας. Έχουμε όλοι μια αγάπη για τη δουλειά, κάνουμε και θέατρο που ζορίζεσαι και ψάχνεις να υποστηρίξεις την κάθε λέξη, την κάθε στιγμή, την κάθε ανάσα, την κάθε παύση. Όλες οι σκηνές μας δυσκόλεψαν, γιατί δεν τις είχαμε έτοιμες.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved