Έρωτας Φυγάς - Αντώνης Καρυστινός: «Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν.Κάποια στιγμή θα πρέπει να πεθάνω»
Media

Έρωτας Φυγάς - Αντώνης Καρυστινός: «Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν.Κάποια στιγμή θα πρέπει να πεθάνω»

Spoiler για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» οπού πρωταγωνιστεί έδωσε ο Αντώνης Καρυστινός ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του επαγγέλματος.

Το επάγγελμά σας έχει και μια αβεβαιότητα. Πώς το διαχειριστήκατε αυτό;

Τα πρώτα χρόνια μου ήταν αδιανόητο ότι κάθε τρεις με έξι μήνες τελείωνε κάτι και έλεγες «τι γίνεται τώρα;». Εγώ λόγω χαρακτήρα δεν χτυπάω πόρτες αλλά αν είσαι και νέος, ρίχνεις βιογραφικά κάτω από τις πόρτες. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια το συνήθισα και στάθηκα και τυχερός. Υπήρχαν δουλειές στις οποίες δεν τα πήγα και τόσο καλά, αλλά και δουλειές για τις οποίες είμαι περήφανος.

karystinos-(1).webp

Ο κόσμος με ποια σειρά πιστεύετε ότι σας ταυτίσει;

Είναι και οι επαναλήψεις τέτοιες που μέχρι και κάποια παιδάκια μου λένε για το «Παρά πέντε» ή για τις «Σαββατογεννημένες». Χαίρομαι πάρα πολύ.

Σε επανάληψη είδαμε και τον «Έρωτα φυγά» το περασμένο καλοκαίρι. Κάποιοι που δεν είχαν παρακολουθήσει τη σειρά τον χειμώνα την είδαν τώρα…

Αυτό ήταν μια πολύ ωραία ιδέα. Παίχτηκε και διπλό επεισόδιο, στη βραδινή ζώνη. Πολύς κόσμος το είδε για πρώτη φορά αλλά και πολλοί άλλοι το ξαναείδαν.

karystinos.jpg

Εκτός κι αν η σειρά συνεχίσει και για τρίτη σεζόν…

Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν. Κάποια στιγμή πρέπει να πεθάνω. Αυτό θα είναι κάτι πολύ σωστό να συμβεί και έτσι θα συμβεί. Δεν γίνεται να παίζουν οι ίδιοι άνθρωποι 150 χρόνια. Θα συμβεί αυτό και θα έχει και ενδιαφέρον.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved