Η γη της ελιάς: Αναστασία και Αποστολής γίνονται ζευγάρι
Media

Η γη της ελιάς: Αναστασία και Αποστολής γίνονται ζευγάρι

Η γη της ελιάς: Ένας νέος έρωτας γεννιέται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega.

Η Μαρίνα είναι έξαλλη με τον Μάνο που πήγε κρυφά στο σπίτι της Αφροδίτης και του ζητάει εξηγήσεις. Εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά η κατάσταση χειροτερεύει. Ύστερα από λίγο, ο άντρας μαζί με τη Δήμητρα προσπαθούν να τη λογικέψουν, όμως εκείνη είναι πεπεισμένη ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ του Μάνου και της Αφροδίτης. Έτσι, εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις από εκείνον, παρά τις διαβεβαιώσεις και της Ιουλίας πως δεν συμβαίνει τίποτα.

panikospilalis_1673440081_3013356268685742278_5934216352.webp

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητάει από την Αφροδίτη να είναι μαζί, έχοντας κανονικά σχέση. Εκείνη δέχεται και στη συνέχεια την πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου, παρουσιάζοντάς την επίσημα ως σύντροφό του. Η Μαρίνα, τώρα, νομίζοντας ακόμα ότι κάτι υπάρχει μεταξύ του Μάνου και της γιατρού, επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει ότι το κάνει μόνο για το παιδί. Όμως, ύστερα από λίγες ημέρες, βλέπει μαζί τον Χρήστο με την Αφροδίτη και αντιλαμβάνεται το λάθος της. Αμέσως ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο και οι δυο τους είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι.

xristofi.jpg

Από την άλλη, η φροντίδα που παρέχει η Αναστασία στον Αποστόλη-μετά το τροχαίο που είχε τους φέρνει πιο κοντά. Κάποια στιγμή, ανταλλάσσουν ένα φιλί και η γυναίκα τον ερωτεύεται σφόδρα. Μάλιστα, είναι μονίμως αφηρημένη, καθώς δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την ερωτική αυτή στιγμή, γεγονός που γίνεται αντιληπτό από την Αθηνά και - τη Μαργαρίτα.

elena-xristofi.jpg

Ύστερα από λίγα εικοσιτετράωρα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, ο Αποστολής κάνει το μεγάλο βήμα και λέει στην Αναστασία ότι θέλει να είναι μαζί, κάνοντάς την πολύ ευτυχισμένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved