Κατερίνα Παναγοπούλου:«Άνοιξε το φόρεμα στο δελτίο και έπαθα δηλητηρίαση λίγο πριν βγω στο αέρα»
Media

Κατερίνα Παναγοπούλου:«Άνοιξε το φόρεμα στο δελτίο και έπαθα δηλητηρίαση λίγο πριν βγω στο αέρα»

H Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων, στα ευτράπελα που της συνέβησαν όταν ήταν στον αέρα αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά ανέφερε: «Υπάρχει μια σύμβαση που πρέπει να ακολουθήσεις. Δηλαδή δεν πρέπει να προκαλείς με τη ζωή σου. Αλλά είναι άλλο η σοβαρότητα και άλλο η σοβαροφάνεια. Διαφωνώ πως τα ρούχα συνδέονται με τη δουλειά. Σαφώς υπάρχει μία σύμβαση στο δελτίο, πρέπει να σεβόμαστε τον τηλεθεατή, αλλά έξω ντύνομαι όπως θέλω».

Όπως είπε, θεωρεί πως για να γίνει κάποιος παρουσιαστής ειδήσεων θα πρέπει να έχει περάσει από το ρεπορτάζ: «Άμα δεν ξέρεις τι αντιμετωπίζει ο ρεπόρτερ έξω δεν μπορείς να μεταφέρεις σωστά το ρεπορτάζ. Μου δόθηκε σιγά σιγά η ευκαιρία να παρουσιάσω δελτίο αλλά πιστεύω πως δεν μπορείς να το κάνει εάν δεν έχεις περάσει από το ρεπορτάζ. Είχα μία εξοικείωση με τις ειδήσεις αλλά ήταν δύσκολο την πρώτη φορά γιατί ήταν οι πλημμύρες στη Μάνδρα και εκεί είναι δύσκολο. Πριν το 3,2,1 είχα πολύ άγχος. Μετά από ένα μήνα ανέλαβα το δελτίο του Star».

panagopoulou.jpg

Μιλώντας για την παιδική της ηλικία είπε πως ήταν πολύ καλή μαθήτρια όπως και όλη της η οικογένεια, από τον αδελφό της μέχρι τα ξαδέλφια της.

«Ο αδελφός μου ήταν από μόνος του ένας άριστος μαθητής, οπότε δεν ένιωσα πίεση από τους γονείς διότι ήταν αυτονόητο πως θα τα πάμε καλά. Ένιωσα λίγο πως πιέστηκα από τον αδελφό μου, για να ανταπεξέλθω. Για να είσαι καλός μαθητής πρέπει να στερηθείς κάποια πράγματα. Οι κολλητές μου είναι από το Γυμνάσιο και από το Πανεπιστήμιο. Κάνω δύσκολα φίλους, πολλοί λίγοι άνθρωποι με ξέρουν καλά. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα».

Και τόνισε: «Επειδή τα θέματα που με ενδιαφέρουν είναι τα πολιτικά, πολλές φορές συζητάω και με τους φίλους αυτά τα θέματα. Και πολλές φορές οι φίλοι μου μου λένε ‘’να πούμε και κάτι άλλο’’. Εγώ παθιάζομαι με αυτά τα θέματα και με τη δουλειά μου. Αντικειμενικότητα πρέπει να υπάρχει στη δουλειά άλλα όχι ουδετερότητα. Δεν πρέπει να χρωματίζεις την είδηση με βάση την άποψή σου. Την ώρα που κάνεις το δελτίο δεν είσαι η Παναγοπούλου είσαι η παρουσιάστρια του δελτίου του MEGA».

Είπε πως όταν βγαίνει έξω δεν ξεχνά τον ρόλο της και πως της αρέσουν τα όρια: «Όταν βγαίνω δεν ξεχνιέμαι. Ούτε θα φιληθώ δημόσια ούτε θα αγκαλιαστώ ούτε θα χορέψω πάνω στα τραπέζια. Πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγω οπότε μου αρέσουν τα όρια. Όλα τα πράγματα έχουν ένα τίμημα. Ο χώρος είναι πολύ σκληρός και το καταλαβαίνω όσο μεγαλώνω».

Και σε άλλο σημείο είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Επίσης, μπορεί να τρομάζει κάποιον το ότι ο σύντροφός του είναι αναγνωρίσιμος. Θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη δουλειά και να την κάνω με τους όρους που θέλω. Θα ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια όχι ως αυτοσκοπό όμως. Θα ήθελα να είμαι με ένα άνθρωπο που είμαι καλά και να είναι καλά η οικογένειά μου».

Σε σχέση με τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στο δελτίο είπε:

«Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο, έχω πάθει δηλητηρίαση λίγο πριν βγω στο αέρα. Είχα γίνει meme επειδή έπεφταν ποτήρια δίπλα μου και εγώ συνέχιζα. Έχω καταφέρει πια να απομονώνω τους ήχους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved