Ο πρώτος από εμάς: Ο Άλκης έχει λίγο χρόνο ζωής
Media

Ο πρώτος από εμάς: Ο Άλκης έχει λίγο χρόνο ζωής

Ο πρώτος από εμάς: Η παρέα βρίσκεται έξω από το χειρουργείο και ανυπομονεί να μάθει για την έκβαση της επέμβασης του Άλκη.

Η 'Ελσα δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της όταν η Αθηνά τούς ενημερώνει για την πορεία του νεαρού. Παράλληλα, η Χριστίνα δεν αντέκειτο βάρος των νέων δεδομένων μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο. Έτσι, λοιπόν, φτάνει με τον δικηγόρο της στο γραφείο του και του ζητάει να υπογράψουν το διαζύγιο.

O-PRWTOS-APO-EMAS.jpg

Την ίδια στιγμή, η ‘Έλενα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Νικόλα. Οι ώρες περνούν και η ‘Έλσα με τον ‘Άλκη κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ η Σοφία ενδίδει στο απαγορευμένο, αλλά μια απρόσμενη εμφάνιση τη φέρνει κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της. Την επόμενη μέρα βγαίνουν τα αποτελέσματα της παθολογικής εξέτασης του Άλκη και φέρνουν νέα δεδομένα που τους ταράζουν και τους ταρακουνούν όλους! Σύμφωνα με την Αθηνά, απομένουν λίγοι μήνες ζωής ακόμα στον Άλκη.

O-PRWTOS-APO-EMAS-EP.6-(10).jpg

Εντωμεταξύ, ο τελευταίος νιώθει πια πιο αδύναμος από ποτέ και παρακαλεί την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της, να παντρευτεί τον' Εβαν, αφού εκείνος θα πεθάνει και μάλιστα σύντομα. Η Κάτια βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού είναι ερωτευμένη με τον ‘Άλκη, αλλά δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ακολουθήσει την καρδιά της. Από την άλλη, ο Κοσμάς εκτιμάει τον Νώντα και τον θεωρεί φίλο του πια. Δεν γνωρίζει, όμως, πως η Σοφία και εκείνος έρχονται όλο και πιο κοντά ερωτικά. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα δέχεται το φλερτ του Στέφανου και αυτό τη βάζει σε σκέψεις.

O-PRWTOS-APO-EMAS-EP.6-(1).jpg

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο 'Εβαν ετοιμάζει μπάτσελορ πάρτι και καλεί τους άντρες της παρέας με απώτερο σκοπό να δείξει στον Άλκη πως αυτός έχει το πάνω χέρι και πως η Κάτια είναι δική του. Εκείνη, από την πλευρά της, κάνει το δικό της μπατσελορέτ στο σπίτι της Σοφίας και πολύ γρήγορα η χαρά που θα έπρεπε να έχει για τον γάμο της μετατρέπεται σε λύπη...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved