Fame story: Ο Νικηφόρος μπαίνει στην Ακαδημία - Ο Νίνο επιστρέφει με διάθεση για παιχνίδι!
Media

Fame story: Ο Νικηφόρος μπαίνει στην Ακαδημία - Ο Νίνο επιστρέφει με διάθεση για παιχνίδι!

Fame story - Οι σπουδαστές της Ακαδημίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το 4ο Live, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00!

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπαίνει στην Ακαδημία για να κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα, που θα εμφανιστούν στο Live, αλλά η Χριστίνα Ζιώγα επιλέγει να μην παρακολουθήσει το μάθημα.

Ο Άλεξ Παναγή κάνει πρόβα με τον Danny και τον Victor την καινούργια εκδοχή του τραγουδιού τους, μετά την προσθήκη του rap κομματιού.

Ο Νικηφόρος μπαίνει στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους σπουδαστές, αλλά και για να κάνει έκπληξη στον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου, ο οποίος θα ερμηνεύσει το τραγούδι του στο Live. Ο Σωτήρης ενθουσιάζεται όταν ο Νικηφόρος του ανακοινώνει ότι στο Live της Παρασκευής θα κάνουν ντουέτο πάνω στη σκηνή και ξεκινούν αμέσως πρόβα. Ο Δημήτρης Κλειδάς και ο Γιάννης Στεφανίδης ζηλεύουν επειδή ο Σωτήρης θα είναι ο τυχερός, που θα τραγουδήσει μαζί με τον Νικηφόρο στο Live.

1675687938873-685510228-nikiforos-5.jpg

Ο Νίνο έρχεται στην Ακαδημία με διάθεση για παιχνίδι! Έτσι, ανακοινώνει στους σπουδαστές ότι θα κάνουν μία μυστική ψηφοφορία, όπου θα ψηφίσουν αν τους αρέσουν ή όχι οι καθηγητές και οι κριτές.

Στο συμβούλιο οι καθηγητές καλούνται να αποφασίσουν για έναν ακόμη προτεινόμενο για αποχώρηση, ενώ η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παίρνει θέση για το τι έχει συμβεί με τη Χριστίνα Ζιώγα.

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Πέμπτης 19.10.23:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved