Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η σχέση της με τον Πούμπουρα μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη
Media

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η σχέση της με τον Πούμπουρα μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στο Breakfast@Star για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, τη σχέση της με τον Σάββα Πούμπουρα μετά το τέλος του από την εκπομπή, αλλά και το εάν θα δούμε τελικά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Ελένη.

«Είμαστε πάρα πολύ ωραία φέτος, δεν ξέρω αν μας βλέπετε. Θα το ‘χετε καταλάβει κι εσείς, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Είναι πάρα πολύ άνετα, ξεχνάμε ότι έχουμε κάμερες, γελάμε. Εντελώς οικογενειακή κατάσταση», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Και τόνισε: «Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε καθόλου gossip. Αν γυρίσετε σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, μπορείτε να δείτε τι σημαίνει πραγματικά gossip. Νομίζω πιο πολύ συζητάμε τα του σιναφιού μας, αυτά που αφορούν στην τηλεόραση δηλαδή και τους ανθρώπους μέσα σε αυτή. Σίγουρα δεν συζητάμε για την προσωπική τους ζωή».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ελένη πάντα έδινε συμβουλές με έναν τρόπο. Είναι γενικά πολύ ανοιχτή»!

elianoula_1695115743_3195184896292543519_3392439.jpg

Όταν ρωτήθηκε για την… Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είχε γραφτεί και στο δελτίο τύπου ότι κάποιες μέρες θα είναι στην Ελένη και έχουμε 20 Οκτωβρίου και δεν την έχουμε δει, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τι γίνεται.

Για τον Σάββα Πούμπουρα ανέφερε: «Δεν έχουμε προλάβει να βρεθούμε αλλά έχουμε πολύ καλή επαφή, όσο προλαβαίνουμε με τα παιδιά και τις δουλειές. Ο Σάββας είναι ικανότατος, έχει πάρα πολλά πόστα στα οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να σκίσει».

Δείτε όσα είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved