«Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου»: Λύγισε η Γαλανοπούλου για την απώλεια του Μανθόπουλου
Media

«Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου»: Λύγισε η Γαλανοπούλου για την απώλεια του Μανθόπουλου

Ξέσπασε σε λυγμούς η Άβα Γαλανοπούλου μιλώντας για την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου.

Η ηθοποιός υπήρξε κοντά στον ηθοποιό καθώς είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά με το θλιβερό νέο του θανάτου του να της προκαλεί μεγάλη θλίψη.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-20102023-124844-mm.jpg

Συγκινημένη μίλησε για εκείνον στην εκπομπή Super Κατερίνα, λέγοντας πως: «Είχαμε συνεργαστεί, είχαμε κάνει πολύ παρέα εκείνα τα χρόνια. Ανέμελα χρόνια ήταν εκείνα για όλους μας. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος. Στα γυρίσματα ερχόταν πάντα με τη χαρά που έχουν τα παιδιά. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Ήταν πολύ άδικο, έφυγε πολύ νωρίς. Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου», είπε και συνέχισε:

1675173747323-835577946-galanopoulou-1.jpg

«Το βρίσκω μεγαλειώδες το ότι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Η μητέρα του, που την είχα γνωρίσει, ήταν γιατρός και νομίζω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν ξέρω αν είχε προνοήσει ο Αίας για αυτό ή ποιος το αποφάσισε τελικά, το βρίσκω όμως πάρα πολύ όμορφο αυτό».

Δες το απόσπασμα

Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ». Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του», ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved