Γεράσιμος Σκιαδαρέσης:  «Αυτό ήταν το στοίχημα. Να σταθούμε αντάξιοι σε αυτό που περίμενε το κοινό»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Αυτό ήταν το στοίχημα. Να σταθούμε αντάξιοι σε αυτό που περίμενε το κοινό»

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχει βαλθεί αυτή τη σεζόν να αθωώσει τον ιδιοκτήτη του «Φοίνιξ». Όχι, ο ίδιος, αλλά ως Μιλτιάδης Παντελίδης. 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξηγεί, σε πρόσφατη συνέντευξή του, γιατί θα αισθανθεί μεγάλη ικανοποίηση όταν το κοινό που παρακολουθεί τη σειρά, Το ναυάγιο, αρχίσει να τον μισεί.

TO-NAYAGIO.jpg

Η σειρά έχει ανταποκριθεί επάξια προσδοκίες μας. Το αποτέλεσμα για το οποίο ακούγαμε από τις αρχές του καλοκαιριού, μας έχει καθηλώσει.

«Αυτό ήταν το στοίχημα. Να σταθούμε αντάξιοι σε αυτό που άκουγε και περίμενε το κοινό. Πιστεύω ότι όσο προχωράει θα σας αρέσει και περισσότερο η ιστορία μας. Κάναμε και κάνουμε καθημερινά το καλύτερο που μπορούμε».

gerasimos_skiadaresis_1639954906_2732462262368555609_4896485745.jpg

Όμως έχω την αίσθηση πως ακόμα δεν έχετε προλάβει να βγάλετε τον Λευτέρη του «Μαύρου Ρόδου» από πάνω σας. Όλα στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, γίνονται με τρομερή ταχύτητα.

«Γι’ αυτό επέλεξα φέτος να καταπιαστώ στην τηλεόραση με κάτι τόσο αντίθετο από τον Λευτέρη. Για να τον βγάλω πολύ εύκολα από πάνω μου. Ήθελα να ολοκληρωθεί αυτός ο ήρωας να πάω παρακάτω, όχι ότι τον αντιπαθώ, ίσα-ίσα μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και με εξέλιξε, όμως αυτό περιμένω να κάνει και ο Μιλτιάδης Παντελίδης».

skiadaresis-(1).jpg

Τον οποίο έχουμε αρχίσει τώρα να γνωρίζουμε. Βοηθήστε μας να καταλάβουμε ποιος είναι...

«Ο Μιλτιάδης Παντελίδης είναι ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο, ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να βγει. Είναι ο δολοπλόκος δικηγόρος ο οποίος προσπαθεί να βγάλει «λάδι» τη ναυτιλιακή εταιρεία μετά το φοβερό ναυάγιο». Πάει κάπου συγκεκριμένα το μυαλό μας. «Είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Εγώ πάντως ευχαριστώ θερμά αυτούς τους δικηγόρους γιατί όντως μου έχουν δώσει υλικό και έμπνευση».

Δηλαδή, ασυνείδητα ανατρέχετε σε συμπεριφορές που έχουμε δει κατά καιρούς στη μικρή οθόνη;

«Ανατρέχω περισσότερο σε αυτά που κρύβουν από πίσω. Εξωτερικά δεν έχω μιμηθεί τίποτα, ούτε θέλω να θυμίζω κάποιον. Τα συναισθήματα, ο τρόπος που χειρίζονται την αλήθεια και την γλώσσα, ο τρόπος μου μιλάνε εννοώντας άλλα πράγματα, ο χρόνος που αντιστρέφουν πολλές φορές την πραγματικότητα είναι κάτι που προσπάθησα να το μάθω», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο περιοδικό Tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved