Το Ναυάγιο: Το Mega επενδύει στη νέα γενιά ηθοποιών και κερδίζει το στοίχημα!
Media

Το Ναυάγιο: Το Mega επενδύει στη νέα γενιά ηθοποιών και κερδίζει το στοίχημα!

«Το Ναυάγιο»: Η νέα σειρά εποχής του Mega η οποία προκάλεσε αίσθηση από την προβολή του τρέιλερ, έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Ανάμεσα στους δεκάδες πρωταγωνιστές και αρκετοί νέοι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει από τις πρώτες τους σκηνές.

Αθηνά Ροδίτου

Γεννημένη στις 14 Μαΐου το 1998, η Αθηνά Ροδίτου κατάγεται από Ελλάδα και Κύπρο, από όπου αποφοίτησε από Λύκειο στη Λευκωσία. Ακολούθησαν οι σπουδές στο Λονδίνο, ενώ πλέον μετρά τις πρώτες της δουλειές στην υποκριτική. Η Αθηνά Ροδίτου έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά «Τελευταία ώρα» που προβλήθηκε στο Open, ενώ πέρσι συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤΙ, «Παγιδευμένοι». Η Αθηνά Ροδίτου φέτος συμμετέχει στη σειρά «Το Ναυάγιο» έχοντας τον ρόλο της «Λίνας Γιαννακάκη» η οποία ταξιδεύει με το μοιραίο πλοίο προκειμένου να μετακομίσει στην Αθήνα, κυνηγώντας τα όνειρά της.

Δημήτρης Καπουράνης

Ο 28χρονος ηθοποιός συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερό μας χρόνια». Ο Δημήτρης Καπουράνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά στην Κρήτη. Σπούδασε στο Τμήμα Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου, ενώ λίγο πριν πάρει το πτυχίο του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας το Εθνικό Θέατρο. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στη σειρά του Alpha «Η λέξη που δεν λες» το 2016. Είχε βρεθεί στη λίστα με τους υποψηφίους για τα πρώτα βραβεία Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών, που απονέμει η Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών. Ο Δημήτρης Καπουράνης συμμετέχει στο «Ναυάγιο» ως «Μάκης Παπαδάκης». Φοιτητής στο Πολυτεχνείο, αναπτύσσει αντιδικτατορική δράση στα ταραγμένα χρόνια της Δικτατορίας. Γνωρίζει εν πλω τη νεαρή φοιτήτρια Λίνα, με την οποία τον χωρίζουν ανομολόγητα οικογενειακά μυστικά.

Έκτορας Λιάτσος

ektoras.jpg

Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Έχει δουλέψει στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Τον είδαμε στις σειρές «Ου φονεύσεις» και «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου. Είναι γιος της γνωστή ηθοποιού, Λουκίας Πιστιόλα. Ο Έκτορας Λιάτσος συμμετέχει στη σειρά «Το Ναυάγιο» ως «Πέτρος» ως ένας αγρότης από την Κρήτη. Ένα ένοχο μυστικό τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, σε ένα παιχνίδισμα της μοίρας, το ναυάγιο θα του χαρίσει την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή, απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος.

Αθανάσιος Μυλωνόπουλος

Ο νεαρός ηθοποιός μετρά τρεις θεατρικές δουλειές, καθώς συμμετείχε στις παραστάσεις «Προς Ελευσίνα» (2017), «Όλιβερ Τουίστ» (2019), «Η Συμμορία του μεσονυκτίου» (2023). Ο Αθανάσιος Μυλωνόπουλος συμμετείχε στη σειρά «Γέφυρα» του ANTI Plus, ενώ φέτος κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη παραγωγή του Mega, «Το Ναυάγιο».

Ζαχαρένια Πίνη

Η όμορφη ηθοποιός συστήνεται μέσα από τη νέα σειρά του Mega, αφού πρόκειται για τον πρώτο της ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Η Ζαχαρένια Πίνη είναι 23 ετών, λατρεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ εκτός από τη σειρά «Το Ναυάγιο», φέτος θα τη δούμε και στη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός». Η Ζαχαρένια Πίνη είναι η «Σοφούλα» από το «Ναυάγιο».

Ελίζα Σκολίδη

Η ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του Star «IQ 160» φέτος συμμετέχει στο «Ναυάγιο» ως «Φωτεινή Σαραντάκη, η οποία βρίσκεται μεταξύ των επιβατών του μοιραίου πλοίου.

Νάνσυ Μπούκλη

Nansy-Mpoyklh-(Klairh-8anopoyloy).jpg

Γεννήθηκε στον Πύργο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» το 2018, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της στη σειρά του Mega, «Σχεδόν Ενήλικες». Στο «Ναυάγιο» συμμετέχει ως «Κλαίρη Θανοπούλου», σύζυγος του Ιπποκράτη, ενός αξιωματικού του Λιμενικού ο οποίος βρίσκεται στην βάρδια του στο μοιραίο πλοίο.

Στέλλα Ψαρουδάκη

Γνωστή από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, η ηθοποιός φέτος συμμετέχει στη σειρά του Mega ως «Βάσω Γιαννακάκη» μια ήρεμη δύναμη, το κορίτσι του μπαμπά που δεν εγκρίνει την απόφαση της μικρής της αδερφής, Λίνας, να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved