Κατερίνα Ζαρίφη: Οι επικές ατάκες για το μακιγιάζ της Καινούργιου και το σχόλιο για τον Αλεξάνδρου
Media

Κατερίνα Ζαρίφη: Οι επικές ατάκες για το μακιγιάζ της Καινούργιου και το σχόλιο για τον Αλεξάνδρου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (20-10) η Κατερίνα Ζαρίφη με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο ο διάλογος ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες επικός και γεμάτος χιούμορ καθώς έχουν μια πολύ καλή σχέση και χημεία.

zarifi-(5).jpg

«Εμένα με χτίζουν 10 λεπτά, απλά γράφει πάρα πολύ επάνω μου το μακιγιάζ. Όχι σαν κι εσένα που έρχεσαι αποβραδίς κρυφά και λένε οι φύλακες: ποια είναι αυτή με τα μαύρα που μπαίνει; Ήρθε να χτιστεί η Καινούργιου», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη σε σχετικό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου.

zarifi-(4).jpg

«Ανυπομονώ και χαίρομαι πολύ που ξεκινάς τη Δευτέρα. Πώς θα λέγεται η εκπομπή σου; Οδός Ζαρίφη 2; Αγάπη, καθόλου εγωκεντρικός ο τίτλος», της είπε η Καινούργιου με τη Ζαρίφη να απαντά: «Αγάπη μου, δεν πειράζει. Πήραμε από το Super Κατερίνα που ήταν τόσο απλό. Λέγαμε: ποια είναι η πιο απλή παρουσιάστρια; Η Super Κατερίνα. Ας το βγάλουμε κι εμείς Οδός Ζαρίφη 2».

Δες το απόσπασμα

Το σχόλιο της για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την παρουσία του στην εκπομπή.

«Άνοιξα μια μέρα και είδα ξαφνικά ότι έχει συμβεί όλος αυτός ο ορυμαγδός. Μεταξύ μας, και σας το λέω ειλικρινά, δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ τίποτα. Ο Δημήτρης ερχόταν κανονικά στις συσκέψεις. Σαν ομάδα δεν είχαμε ποτέ τριγμούς. Εγώ κατανοώ τον άνθρωπο που θέλει σε κάποιες στιγμές να πει και τη δική του αλήθεια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved