Ο Γιατρός - Δήμητρα Σιγάλα: «Η Άννα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον πρώην άντρα της»
Media

Ο Γιατρός - Δήμητρα Σιγάλα: «Η Άννα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον πρώην άντρα της»

O Γιατρός: Η ταλαντούχα Δήμητρα Σιγάλα καλείται να αναμετρηθεί με έναν ακόμη ρόλο-πρόκληση, υποδυόμενη τη δυναμική γιατρό και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη.

Ταυτόχρονα, είναι η μάνα που θρηνεί το γιο της, αποκρύπτοντας αναγκαστικά από όλους, λόγω της θέσης της, και τον πόνο της για την κατάσταση του πρώην συζύγου της και γιατρού Ανδρέα Βρεττού…

O-Giatros-D.Sigala-K.Markoylakhs-B.Troyfakoy.jpg

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της Άννας Γρηγοριάδη;

«Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και ταυτόχρονα πολύ δυνατή. Ανεξάρτητα από όσα δεινά έχει περάσει, συνεχίζει να είναι σωστή επαγγελματίας στη δουλειά της, προσπαθώντας να ορθοποδήσει. Αποκρύπτοντας επιμελώς τον πόνο που μπορεί να κουβαλάει. Έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον πρώην άντρα της, Ανδρέα Βρεττό, -τις βλέπουμε από τα φλας μπακ-, έφτασε όμως μετά από πολλές μάχες, που θεωρητικά για την ίδια ήταν χαμένες, στο σημείο να χωρίσουν».

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα η επανεκκίνηση του Ανδρέα από την αμνησία;

«Προφανώς, γιατί όταν έχεις φτιάξει μια οικογένεια, σίγουρα πίστευες στον άνθρωπο με τον οποίο είχες ξεκινήσει αυτό το ταξίδι. Ήταν πολλά τα χτυπήματα στη ζωή της για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν. Προέκυψε ο χαμός του γιου τους κι ένα δικό της πρόβλημα υγείας. Παράλληλα, ο Ανδρέας κλείστηκε στον εαυτό του και μεταλλάχθηκε σε έναν άλλο άνθρωπο. Έπαψε να είναι ο τρυφερός και καλός οικογενειάρχης. Αφιερώθηκε αποκλειστικά στο νοσοκομείο και ήταν πολύ σκληροπυρηνικός με όλους».

O-GIATROS-(2).jpg

Παρότι χάσατε το γιο σας, αποξενώθηκε και από την κόρη σας Κέλλυ.

«Όταν έχεις ενοχές για το χαμό του παιδιού σου, ένας τρόπος είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και ο άλλος να ενωθείς με την οικογένειά σου. Εγώ προσπαθούσα το ένα κι εκείνος το αντίθετο. Όταν χάνεις το παιδί σου, δεν μπορείς να διαχειριστείς την πραγματικότητα».

Γνωρίζατε για την κρυφή σχέση που διατηρούσε με τη συνεργάτιδά του Σοφία Αλεξανδρή;

«Δεν τη γνωρίζω ακόμη, αλλά θα φανεί στην πορεία».

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved