Media

Ο Γιατρός - Δήμητρα Σιγάλα: «Λυγίζει μέσα της η Άννα για την κατάσταση του Ανδρέα, αλλά το κρύβει»

Η Δήμητρα Σιγάλα φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο Γιατρός και αναλύει τον ρόλο της ως Άννα Γρηγοριάδη... 

Η ηθοποιός μιλάει για την ηρωίδα της, αναλύει την προσωπικότητά της και με κάθε λεπτομέρεια αναφέρεται στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που ξεδιπλώνεται μέσα από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί...

Πώς διαχειρίζεται κανείς, έστω και σε επίπεδο υποκριτικής, την επανάκτηση της μνήμης του μετά από δώδεκα χρόνια;

«Είναι το απόλυτο σοκ, γιατί διαπιστώνει ότι οι σχέσεις που είχε είτε δεν υφίστανται πια είτε έχουν διαφοροποιηθεί ή καταστραφεί ολοσχερώς».

Πώς νιώθει η Άννα που ο Ανδρέας ξεκινά στην επιστήμη του από το μηδέν;

«Λυγίζει μέσα της η Άννα για την κατάσταση του Ανδρέα, αλλά πρέπει να το κρύβει διαρκώς, εφόσον κρατά τα ηνία της διοίκησης. Είναι υπόλογη για οποιοδήποτε λάθος μπορεί να συμβεί από κάθε γιατρό -όχι μόνον από τον Ανδρέα-,το οποίο ίσως κοστίσει τη ζωή ασθενούς. Ο νέος διευθυντής της παθολογικής κλινικής, Μάρκος Μαλτεζάς, προσπαθεί να εξοντώσει τον Ανδρέα και αν γίνεται να τον απομακρύνει. Εγώ επιμένω να παραμείνει ο Ανδρέας ως βοηθητικός, καθώς το νοσοκομείο είναι το δεύτερο σπίτι του, θεωρώντας ότι είναι μια ευκαιρία να επανέλθει η μνήμη του».

Άθλος για την Άννα το γεγονός ότι είναι διευθύντρια του νοσοκομείου, θέση κυρίως ανδροκρατούμενη;

«Αυτό δείχνει πόσο δυνατή είναι πέρα από τις ιατρικές γνώσεις, σε αυτόν το τομέα».

Η Κέλλυ έχει παράπονα από τους γονείς της;

«Αυτό το ατύχημα με το γιο φέρνει ρήξη με όλες τις σχέσεις της οικογένειας. Η κόρη μας δεν είναι ικανοποιημένη ούτε από μένα ούτε από τον πατέρα της. Μετά το ατύχημα, δεν μπήκα στη διαδικασία να αναλύσω μαζί με την Κέλλυ τι συνέβη και πέθανε ο αδελφός της. Είναι ένα θέμα που δεν το ακουμπάω και αυτό δημιουργεί πρόβλημα μεταξύ μας».

Πηγή: Τηλεθεατής

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved