Μελέτης Ηλίας:  «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό παίρνοντας το ρίσκο που περιλαμβάνει αυτό»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό παίρνοντας το ρίσκο που περιλαμβάνει αυτό»

Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη σειρά, στις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων αλλά και στο ρόλο που υποδύεται τον σκληρό Γιωργίκη.

Meleths-Hlias_1.jpg

Ο Γιωργίκης πρέπει να είναι ο πιο σκληρός ήρωας που έχετε υποδυθεί, τουλάχιστον τηλεοπτικά. Τι σας ιντρίγκαρε να πείτε το «ναι» σε αυτή τη σειρά και σε αυτόν τον ρόλο;

Έπειτα από 10 χρόνια συμμετοχής μου σε οικογενειακές κωμωδίες, είτε εποχής, όπως ήταν «Τα καλύτερό μας χρόνια», είτε σύγχρονες, όπως «Το σόι μου», ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό παίρνοντας το ρίσκο που περιλαμβάνει αυτό, γιατί το κοινό δύσκολα σε δέχεται σε κάτι τελείως διαφορετικό. Η πρόκληση ήταν πολύ μεγάλη, όταν διάβασα το μυθιστόρημα και τα σενάρια του Νίκου Απειρανθίτη, που έγραφε επίσης για «Τα καλύτερά μας χρόνια» και του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Το ίδιο και στον Νίκο Κρητικό που σκηνοθετούσε τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Έτσι, αποφάσισα να το δοκιμάσω γιατί ένιωθα ότι είμαι σε ασφαλές μέρος σε σχέση με τους συνεργάτες. Αυτό που εισπράττω από τα πρώτα επεισόδια είναι πολύ όμορφο. Το κοινό παρακολουθεί μία άλλη μου πτυχή, που του αρέσει επίσης.

Ο Γιωργίκης έχει ταλαιπωρήσει πολλούς ανθρώπους στη διαδρομή της ζωής του. Ταυτόχρονα, όμως, είναι κι ένας βαθιά πληγωμένος άνθρωπος, που 15 χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του αποφασίζει να παντρευτεί ξανά.

Έχασε τη γυναίκα του σε πολύ τρυφερή ηλικία. Για 15 χρόνια έμεινε μόνος του από επιλογή και ξαφνικά ερωτεύεται. Όπως συμβαίνει στους περισσότερους, ένας μεγάλος έρωτας τυφλώνει. Ξεπερνάμε τα όριά μας και κάνουμε πράγματα που δεν υπολογίζουμε με τη λογική. Κάπως έτσι έστειλε το προξενιό στην Ιουλία. 'Ήταν σύνηθες άλλωστε τότε, ένας άνδρας να παντρεύεται κάποια με τα μισά του χρόνια.

Meleths-Hlias_5.jpg

Βέβαια, η Ιουλία οδηγείται μέχρι και σε απόπειρα αυτοκτονίας για να αποφύγει αυτόν τον γάμο.

Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας γιατί δεν την αφήνει η μητέρα της να παντρευτεί τον Γρηγόρη, εξαιτίας της παλιάς έχθρας με τα κτήματα. Ο Γιωργίκης ήθελε να την παντρευτεί ανεξαρτήτως από το αν το επιθυμούσε εκείνη ή όχι. Φυσικά κάνει τα πάντα για να τον συμπαθήσει, να τον αγαπήσει, να τον ερωτευτεί, αλλά καταλαβαίνουμε εκ των πραγμάτων ότι είναι ανέφικτο να συμβεί για μια κοπέλα 20 ετών, που είναι ερωτευμένη με συνομήλικό της, είπε ο Μελέτης Ηλίας στο περιοδικό 7μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved