Μελέτης Ηλίας για Το προξενιό της Ιουλίας: «Ο Γιωργίκης θα βγάλει τη σκοτεινή του πλευρά»
Media

Μελέτης Ηλίας για Το προξενιό της Ιουλίας: «Ο Γιωργίκης θα βγάλει τη σκοτεινή του πλευρά»

Ο Μελέτης Ηλίας ερμηνεύει το ρόλο του Γιωργίκη, στη δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας, μίλησε για τη σειρά, για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αλλά και πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του.

Meleths-Hlias.jpg

Εκείνος θα εμφανίσει κάποια στιγμή ένα βίαιο πρόσωπο απέναντι στην Ιουλία.

Ναι. Αυτό είναι το σκοτεινό του κομμάτι. Προς το παρόν παρατηρούμε ότι η αδερφή του είναι η κακιά της υπόθεσης. Και ο Γιωργίκης όμως θα βγάλει στην επιφάνεια τη σκοτεινή του πλευρά, η οποία υπήρχε μέσα του, κλεισμένη καλά σε κάποια γωνιά του μυαλού του.

Άρα, η Ιουλία θα υποφέρει μαζί του.

Για όποιον έχει διαβάσει το μυθιστόρημα, αυτό είναι ξεκάθαρο από τις πρώτες τρεις σελίδες. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει τεράστια δυστυχία στη ζωή τους.

Meleths-Hlias_5.jpg

Η επικοινωνία με την αδερφή του είναι επίσης δύσκολη και οφείλεται στην προβληματική σχέση που είχαν και οι δύο με τον πατέρα τους.

Είναι δυο άνθρωποι τους οποίους εμείς στη σύγχρονη κοινωνία τούς βλέπουμε σαν εξωγήινους. Έχουν ζήσει πολύ σκληρά χρόνια. Σκεφτείτε πως ήταν 40άρηδες στα τέλη της δεκαετίας του ’50, δηλαδή αντιμετώπισαν πολέμους και κακουχίες.

Θα συμφιλιωθούν;

Είναι πολύ δύσκολο. Είναι τραγικό γιατί ο πιο κοντινός άνθρωπος στη ζωή, που είναι ο αδερφός σου ή η αδερφή σου, είναι και ο πιο μισητός επί της ουσίας. Η κόλασή τουςέγκειται και στο ότι ζουν μέσα στο ίδιο σπίτι.

Meleths-Hlias_4.jpg

Άρα, η Χάδω θα μισήσει και την Ιουλία;

Η Χάδω νομίζω μισεί όποιον κινείται.

Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, η βία όμως υπάρχει ακόμα στην κοινωνία μας.

Είναι κάτι τρομερά λυπηρό και δείχνει ότι δεν έχουμε διδαχθεί τίποτα από την ιστορία μας. Αυτές οι καταστάσεις είναι τόσο βαθιά ριζωμένες, που πραγματικά πρέπει να αλλάξει συθέμελα το σύστημα εκπαίδευσης, για να μπορούμε να πούμε σε 50 χρόνια από τώρα ότι δεν θα έχουμε αντίστοιχα περιστατικά, είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό 7μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved