My style rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε
STUDIO FOTOGENIA
Media

My style rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

My style rocks Gala: Ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο του Avant Garde ήταν το σημερινό επεισόδιο με την Ελεάνα Δαρίβα να αναδεικνύεται νικήτρια όχι μόνο της ημέρας αλλά και της 5ης διαγωνιστικής εβδομάδας.

Η διαγωνιζόμενη που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν υποψήφια έβαλε τα δυνατά της και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των υπολοίπων fashionistas.

Η Μαργαρίτα Δρεμούση από την άλλη πλευρά στην πρώτη εβδομάδα χωρίς ασυλία ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο του My style rocks:

Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Η Μαργαρίτα σπούδασε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία αλλά την κέρδισε ο κόσμος της μόδας. Έκανε την πρακτική της στην Αλμπέρτα Φερέτι όταν έμενε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει όλη τη διαδικασία της New York Fashion Week.

Από μικρή ηλικία της άρεσε η μόδα καθώς πιστεύει ότι μέσα από αυτή μπορεί να εκφράζει πλευρές του χαρακτήρα της. Της αρέσει να αγοράζει ρούχα και από fast fashion αλλά και από γνωστά brands καθώς πιστεύει ότι δεν έχει σημασία μία ετικέτα. Το σημαντικό για τη Μαργαρίτα είναι ένα ρούχο «να το φοράς και να μη σε φοράει».

Δηλώνει αισιόδοξη, θετική και πολύ δυναμική.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved