Φως στο Τούνελ: Στα λευκά η Νικολούλη στην πρεμιέρα - Τα πρώτα λόγια και η επιστροφή συνεργάτη της
Media

Φως στο Τούνελ: Στα λευκά η Νικολούλη στην πρεμιέρα - Τα πρώτα λόγια και η επιστροφή συνεργάτη της

Φως στο Τούνελ: Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη, με την εκπομπή της που έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια για τα βράδια της Παρασκευής εδώ και χρόνια.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε και αυτή τη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Mega, το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτώβρη, με μία σκοτεινή υπόθεση που θα σοκάρει τους τηλεθεατές.

  • Το στημένο σκηνικό θανάτου και η φωτιά μες στην νύχτα που έσβησε τα ίχνη…
  • Τα στοιχεία που μιλούν για άγριο φονικό ξετυλίγονται μπροστά στην κάμερα του «Τούνελ» και προκαλούν ανατριχίλα.
  • Το άγνωστο ραντεβού, η γυναίκα μυστήριο και η σκιά που κρύφτηκε στο σκοτάδι.
  • Το μοιραίο λάθος και ο αθέατος μάρτυρας φέρνουν την ανατροπή στο θρίλερ.

Ήταν ντυμένη στα λευκά και πάρα πολύ εντυπωσιακή και στιλάτη όπως πάντα! Χωρίς πολλά πολλά λόγια, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της και ξεκίνησε αμέσως η ροή της εκπομπής.

1697834100549-977431787-Nikolouli-(3).jpg

«Καλησπέρα. Σα να μην πέρασε μια μέρα φίλοι μου από τότε που το Τούνελ άνοιξε για πρώτη φορά τα φώτα του. Κι όμως συμπληρώθηκαν 28 χρόνια. Αυτή τη νύχτα μπαίνουμε στην 29η σεζόν.

Μπαίνουμε εμείς κι εσείς στα δύσβατα μονοπάτια της κοινωνίας μας για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές και τα μηνύματα. Όπως και να το κάνουμε πρεμιέρα είναι», είπε μεταξύ άλλων κατά την έναρξη της εκπομπής Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη.

Οι τηλεθεατές είχαν ξεκινήσει να σχολιάζουν στο #fosstotounel, στο Twitter, πολύ πριν ξεκινήσει η εκπομπή και γρήγορα το hashtag άρχισε να τρεντάρει!

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν για την πρεμιέρα στην παρακάτω gallery:

Στην εκπομπή επέστρεψε και ένας παλιός συνεργάτης της Νικολούλη και συγκεκριμένα ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

katerinopoulos-(1).png

Τον καλωσόρισε με χαρά στο πλατό ενώ αξίζει να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της την περασμένη σεζόν για τον λόγο που σταμάτησαν να συνεργάζονται:

«Με τον Θανάση είχαμε μια καλή συνεργασία για χρόνια, χωρίς ο ένας να επηρεάζεται από τον τρόπο σκέψης του άλλου.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό, γιατί ο ένας κινείται στον χώρο της αστυνομικής έρευνας και ο άλλος σε αυτόν της δημοσιογραφικής, στην οποία, όπως ξέρετε, υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να υπερβούμε. Πάντα ήταν κοντά μας και σαν φίλος κι αυτό το εκτιμώ βαθύτατα.

Ο λόγος που δεν συνέχισε τις εμφανίσεις του στο Τούνελ είναι ότι επέλεξε να συνεργαστεί σε μόνιμη βάση με άλλο τηλεοπτικό σταθμό κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας, όπως διέδιδαν, για να χρειαστεί να συμφιλιωθούμε. Τα λέμε συχνά με τον Θανάση, που παραμένει για όλους μας ένας καλός φίλος».

Φυσικά ούτε κι αυτός έμεινε ασχολίαστος από τους τηλεθεατές!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved