Fame Story: Μεγάλη ένταση για Ζιώγα - Κατσαΐτη! «Ήσουν μπροστά;» - «Αρπάχτηκαν» Light - Κοκλώνης
Media

Fame Story: Μεγάλη ένταση για Ζιώγα - Κατσαΐτη! «Ήσουν μπροστά;» - «Αρπάχτηκαν» Light - Κοκλώνης

Fame Story: Η ένταση μεταξύ της Χριστίνας Ζιώγα και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη συνεχίστηκε και στο αποψινό live του μουσικού ριάλιτι.

Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισής της, η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το εάν έχει λυθεί η διαφωνία με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Μάλιστα και εκείνη ανέβηκε στη σκηνή για να το λύσουν live καθώς δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν νωρίτερα.

katsaith-ziwga.png

«Έχω κάθε καλή διάθεση αλλά ασεβής δεν ήμουν. Μπορεί να είμαι πολλά πράγματα αλλά αγενής δεν είμαι», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

«Μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ όμως θεωρώ ότι δεν είναι τρόπος επικοινωνίας το να φωνάζουμε», απάντησε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

«Και χωρίς να τραβιόμαστε...», της απάντησε η παίκτρια δείχνοντας πως δεν συμφωνεί και πολύ μαζί της παρά το γεγονός ότι ήθελε να λυθεί το θέμα.

Οι ενστάσεις του Light ωστόσο, γι΄αυτά που άκουγε, εκνεύρισαν τον Νίκο Κοκλώνη.

light.png

«Light ήσουν μπροστά; Αν ήσουν να μας πεις εσύ τι έγινε γιατί εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Να το ανοίξουμε το θέμα και να βρούμε ποιος φταίει...», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος.

«Εσύ ήσουν μπροστά Νίκο; Εγώ είδα τις κάμερες. Είδα στο βίντεο τι έγινε... Το είδα στο Tik Tok, το ανεβάσανε», είπε ο Light.

Τελικά το θέμα έληξε και οι δυο κυρίες τα βρήκαν!

Δείτε το βίντεο από το Fame Story:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved