Media

Fame Story: Μεγάλη ένταση για Ζιώγα - Κατσαΐτη! «Ήσουν μπροστά;» - «Αρπάχτηκαν» Light - Κοκλώνης

Fame Story: Η ένταση μεταξύ της Χριστίνας Ζιώγα και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη συνεχίστηκε και στο αποψινό live του μουσικού ριάλιτι.

Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισής της, η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το εάν έχει λυθεί η διαφωνία με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Μάλιστα και εκείνη ανέβηκε στη σκηνή για να το λύσουν live καθώς δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν νωρίτερα.

«Έχω κάθε καλή διάθεση αλλά ασεβής δεν ήμουν. Μπορεί να είμαι πολλά πράγματα αλλά αγενής δεν είμαι», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

«Μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ όμως θεωρώ ότι δεν είναι τρόπος επικοινωνίας το να φωνάζουμε», απάντησε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

«Και χωρίς να τραβιόμαστε...», της απάντησε η παίκτρια δείχνοντας πως δεν συμφωνεί και πολύ μαζί της παρά το γεγονός ότι ήθελε να λυθεί το θέμα.

Οι ενστάσεις του Light ωστόσο, γι΄αυτά που άκουγε, εκνεύρισαν τον Νίκο Κοκλώνη.

«Light ήσουν μπροστά; Αν ήσουν να μας πεις εσύ τι έγινε γιατί εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Να το ανοίξουμε το θέμα και να βρούμε ποιος φταίει...», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος.

«Εσύ ήσουν μπροστά Νίκο; Εγώ είδα τις κάμερες. Είδα στο βίντεο τι έγινε... Το είδα στο Tik Tok, το ανεβάσανε», είπε ο Light.

Τελικά το θέμα έληξε και οι δυο κυρίες τα βρήκαν!

Δείτε το βίντεο από το Fame Story:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved