Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Μια φορά στο δρόμο κάποιος με προσέγγισε επιθετικά»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Μια φορά στο δρόμο κάποιος με προσέγγισε επιθετικά»

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται παραχώρησε ο Τάσος Λέκκας. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας

Ο τηλεοπτικός Ρήγας τόνισε πως πρόκειται για έναν αρκετά σκληρό άνθρωπο που το μίσος του για τους Ραζίνηδες συνεχώς τον τυφλώνει.

Ο ίδιος απάντησε στο αν έχει κοινά στοιχεία με τον Ρήγα αλλά μίλησε και για τα σχόλια του κόσμου.

«Υπάρχουν στιγμές που έχω προσπαθήσει και εγώ να κάνω ανθρώπους να με ακούσουν και υπήρχε τοίχος. Είχε συμβεί στην προσωπική μου ζωή πριν χρόνια, απομακρύνθηκα και πήγα παρακάτω.

Tasos-Lekkas.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας - Τάσος Λέκκας

Ήταν πολύ χρήσιμη εμπειρία, είναι άλλο επάγγελμα το τι σημαίνει ηθοποιός στην τηλεόραση και το θέατρο. Είσαι σε μια εγρήγορση, μια ωραία εμπειρία.

Και η επαφή με τον κόσμο ήταν αλλιώς πια. Υπήρχε αυτό το ωραίο στο δρόμο που ήθελαν και φωτογραφίες. Μια φορά στο δρόμο ένας με προσέγγισε επιθετικά, έκανε υβριστικά σχόλια και ήταν προς εμένα.

Χαίρομαι για τα αρνητικά σχόλια που έχω για τον ρόλο του Ρήγα. Περνάει ο ρόλος, είναι ένας αψύς, τραχύς και οξύθυμος άνθρωπος.

Είναι ενδιαφέροντες ρόλοι, απαιτούν μια μετακίνηση από εμένα. Δεν έχουμε κανένα κοινό με τον Ρήγα, είμαστε απλά άνθρωποι».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved