«Θέλω να προσέχω τι λέω»: Ενοχλημένη η Τσιμτσιλή μετά τα σχόλια για τα μαλλιά της Μενεγάκη
Media

«Θέλω να προσέχω τι λέω»: Ενοχλημένη η Τσιμτσιλή μετά τα σχόλια για τα μαλλιά της Μενεγάκη

Μεγάλη ήταν η αναπαραγωγή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μετά το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day παρατήρησε το χτένισμα της Ελένης και εξέφρασε τη γνώμη της λέγοντας ότι δεν ήταν και από τα καλύτερα της.

tsimtsili-(2).jpg

«Θέλω να πω σε αυτό το απόσπασμα παρατηρούσα τα μαλλιά της Ελένης… Ελένη μας, αυτό το μαλλί δεν είναι από τα καλύτερα σου, το λέω γιατί είμαι φαν της Ελένης. Όλες έχουμε (σ.σ. τέτοιες μέρες), όταν έχεις τέτοιο πρόσωπο συνήθως σου πάει το μαλλί…», είχε πει ανάμεσα σε άλλα.

Η Ελένη παρακολουθώντας όλα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας πως:

eleni-tsimtsili1.jpg

«Μαλλί Κατερίνα Λούβαρη, μακιγιάζ Μάγδα… κοίταξε κάθε μέρα πρέπει να τους λέμε για να ξέρει ο κόσμος ότι κάποιοι άνθρωποι τρέχουν και γι’ αυτά, που είναι σημαντικά…», είπε διακριτικά και με τακτ όπως πάντα.

Το πρωί της Δευτέρας (23-10) η Σταματίνα με αφορμή την εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου, ήθελε να ξεκαθαρίσει πώς και γιατί το είπε:

«Θέλω να προσέχω και τι λέω γιατί προχθές έκανα ένα σχόλιο για το μαλλί της Ελένης ότι δεν μου άρεσε τόσο πολύ και αναπαρήχθη τόσο πολύ που λες «τι θέλω και να τα λέω», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved