Το ναυάγιο - Ελεάνα Στραβοδήμου: Οι δύσκολες σκηνές και τα μηνύματα των τηλεθεατών στα social media
Media

Το ναυάγιο - Ελεάνα Στραβοδήμου: Οι δύσκολες σκηνές και τα μηνύματα των τηλεθεατών στα social media

Η Ελέανα Στραβοδήμου μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τον ρόλο της Ελένης Αργυράκη, στο Ναυάγιο, την αγάπη του κόσμου και το ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή της.

Η πρωταγωνίστρια της μεγάλης δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο», μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και για τα γυρίσματα.

«Ο κόσμος μου στέλνει πολύ όμορφα μηνύματα. Έχουν εκπλαγεί με το πως γυρίστηκε η σειρά. Επειδή δεν ήμουν στη σκηνή του ναυαγίου, ακόμα και εγώ έχω περιέργεια για το πως έχει γυριστεί. Μέχρι τώρα έχουμε γυρίσει πράγματα που είναι συναισθηματικά δύσκολα», είπε αρχικά η Ελεάνα Στραβοδήμου.

eleana_stravodimou_1696177750_3204093656153896634_8675128543.webp

«Έχουμε βρει έναν πολύ όμορφο τρόπο να αποφορτιζόμαστε ανάμεσα στις σκηνές. Μου αρέσει πολύ που κάνουμε γυρίσματα με ένα παιδί, γιατί λατρεύω τα παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που υποδύομαι τον ρόλο μίας μαμάς», συμπλήρωσε.

Για την μητρότητα και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού η Ελεάνα Στραβοδήμου ανέφερε πως, «Το κλίμα είναι πολύ ωραίο, παρόλο που κλαίμε, αγωνιούμε. Η μητρότητα είναι κάτι που με απασχολεί και είμαι σε μία ηλικία που θα μπορούσα να είμαι μαμά. Το επάγγελμα της ηθοποιού δύσκολα συνδυάζεται με την μητρότητα».

eleana-stravodimou.jpg

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν παιδαγωγός η παρουσιάστρια σε ταξιδιωτική εκπομπή», κατέληξε.

Δείτε όσα αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved