Ο γιατρός: Εσύ θυμόσουν ότι ο τηλεοπτικός Λεωνίδας ήταν ο τραγουδιστής των 4play, Ζαν Μπατίστ;
Media

Ο γιατρός: Εσύ θυμόσουν ότι ο τηλεοπτικός Λεωνίδας ήταν ο τραγουδιστής των 4play, Ζαν Μπατίστ;

Ο γιατρός: Κι όμως μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο. Ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος 4play είναι ο τηλεοπτικός Λεωνίδας που έχεις ήδη λατρέψει στη σειρά ενώ τον έχεις δει και στο Super Idol!

Όπως έχεις ήδη καταλάβει το ταλέντο είναι πλούσιο και δεν άργησε να μπει στο καστ της ήδη επιτυχημένης σειράς του Alpha. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τόσο για τη σειρά όσο και για τις δουλειές που έχει κάνει.

za-batist-(3).jpg

«Η πρώτη σκηνή που έκανα ήταν με τον Τάσο Χαλκιά και τη Ζωή Ρηγοπούλου. Πολύ άγχος», είπε για τη σειρά. «Οι σκηνές που έπρεπε να κλάψω ήταν οι πιο δύσκολες», δήλωσε και αποκάλυψε πώς ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τον έμαθε τα μυστικά να το κάνει εύκολα.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-23102023-15429-mm.jpg

«Μετανιώνω 100% που δεν επέλεξα την παρουσίαση μετά το Super Idol. Moυ είχαν προτείνει να πάω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρωινό, να είμαι μέρος της ομάδας και είπα όχι.

Υπήρξε ένα gap γύρω στο 2013-16 που η δουλειά δεν πήγαινε καθόλου καλά και έμαθα να κάνω νύχια. Πήγα σε σχολή, έμαθα και μετά από 4-5 μήνες ήρθε το τραγούδι. Το να δουλεύω για γυναίκες και με γυναίκες ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου», είπε σε άλλο σημείο.

Δες το απόσπασμα

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Τζαμπουλάτ (Χρήστος Ζαν Μπατίστ)

za-batist-(2).jpg

Ο Λεωνίδας είναι εκπαιδευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο. Κατάγεται από ένα χωριό στην Αιθιοπία, ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν έφηβος. Φέρει ένα μεγάλο τραύμα καθώς προσπαθώντας να περάσει στην Ελλάδα, πιάστηκε αιχμάλωτος σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Λιβύη όπου και βασανίστηκε. Η σπουδή της ειδικότητας του δεν είναι για αυτόν μόνο μια γνωσιακή διαδικασία, είναι και μια διαδρομή επούλωσης του τραύματος και συμφιλίωσης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved