Media

Καλυβάτσης: «Το ότι δύο άνθρωποι είναι παντρεμένοι δεν σημαίνει ότι είναι και μαζί…»

Gossip-tv Team

O Σωτήρης Καλυβάτσης, o οποίος συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στην παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» στο Θέατρο Βέμπο, μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Σου σου για τα όρια της σάτιρας, τους Ράδιο Αρβύλα και… τον γάμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συγκεκριμένη δουλειά στο θέατρο, ευτυχώς δεν είχαμε κανένα… απρόοπτο μέχρι στιγμής. Από την άλλη, νιώθω πολύ τυχερός για την τεράστια τηλεοπτική σύμπραξη με τον Γιώργο Μητσικώστα και όλη του την ομάδα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Τα όρια της σάτιρας τα βάζει ο ίδιος ο σατιρικός καλλιτέχνης. Δεν βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι γουστάρει αλλά δεν μπορεί και κάποιος να σου πει μέχρι πού κάνεις σάτιρα. Όταν υπάρχει η σωστή πρόθεση και δεν είναι το θέμα σου να προσβάλλεις, μπορείς να πεις το οτιδήποτε».

kalivatsis-1.jpg

Και πρόσθεσε: «Είχα πει ότι δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής του Ράδιο Αρβύλα. Ότι δεν θα σταματήσω, για παράδειγμα, την παράσταση για να πάω να το δω. Εννοείται πως λείπει η σάτιρα από την τηλεόραση, το χαμόγελο έχει αποσυρθεί από τα μούτρα μας. Οι άνθρωποι στον δρόμο δεν είναι όπως ήταν», τονίζει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Για τον γάμο τόνισε: «Το ότι δύο άνθρωποι είναι παντρεμένοι δεν σημαίνει ότι είναι και μαζί, μια ταμπέλα βάζουμε. Η ουσία είναι να επικοινωνούμε, να συνεννοούμαστε και συνειδητά να πράττουμε παρέα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved