Ναταλία Γερμανού: «Όλα γίνονται στην ένταση της δουλειάς, αλλά κακό παιδί δεν έχω υπάρξει»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Όλα γίνονται στην ένταση της δουλειάς, αλλά κακό παιδί δεν έχω υπάρξει»

Στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης όσο και για συμπεριφορές μεταξύ συνεργατών ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως έχει σκεφτεί τη ζωή της και εκτός τηλεόρασης.

germanou-(4).jpg

«Στη δική μου εκπομπή δεν ασχολούμαστε με τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι άλλες εκπομπές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ λάθος αν το κάνουν οι άλλοι συνάδελφοι. Σαν τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει να δω μια εκπομπή η οποία σχολιάζει τι νούμερα κάνει η άλλη εκπομπή, θα τη δω αν μου αρέσει»

«Έχω συνεργαστεί και με αρκετούς ανθρώπους που εάν τους ρωτήσεις αν η Ναταλία ήταν πάντα άγγελος, θα σου πουν όχι. Και έχω φωνάξει και έχω τσακωθεί και μπορεί και κάποιους ανθρώπους να τους έχω εκνευρίσει. Όλα αυτά γίνονται στην ένταση της δουλειάς, αλλά κακό παιδί δεν έχω υπάρξει», είπε μιλώντας για ενδεχόμενες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε συνεργάτες.

germanou-(4).jpg

Όσο για το αν έχε σκεφτεί να μείνει εκτός τηλεόρασης, η ίδια απάντησε πως:

«Πρέπει να ξέρουμε όλοι μας κάποια στιγμή πότε πρέπει να σταματήσουμε κάτι, πριν μας σταματήσει αυτό. Ίσως κάποια στιγμή αφήσω το Σαββατοκύριακο για να κάνω κάτι που θα είναι για μία φορά την εβδομάδα. Έχω σκεφτεί τη ζωή μου και εκτός τηλεόρασης. Πιο ήρεμη, πιο χαρούμενη, πιο χαλαρή».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved