Χρήστος Ζαν Μπατίστ: «Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με έμαθε να κλαίω μπροστά στο φακό»
Media

Χρήστος Ζαν Μπατίστ: «Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με έμαθε να κλαίω μπροστά στο φακό»

Για το ρόλο του στο «Γιατρό», το ομώνυμο ιατρικό δράμα το οποίο παρουσιάζεται στον Alpha, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40, μίλησε ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ στην κάμερα της «Super Κατερίνας».

Ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ υποδύεται τον Λεωνίδα, έναν εκπαιδευόμενο γιατρό στο νοσοκομείο όπου γιατρός είναι ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), τώρα που έχει χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του.

«Είχα πολύ άγχος στην πρώτη μου σκηνή», λέει ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ.

«Πρώτη φορά ως ηθοποιός, πρώτη φορά να παίζεις και να έχει απέναντί σου τον Τάσο Χαλκιά και τη Ζωή Ρηγοπούλου, αυτούς τους 2 σημαντικούς ηθοποιούς δεν ήταν καθόλου εύκολο».

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα; Τι τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα;

«Με δυσκόλεψαν οι σκηνές κατά τις οποίες έπρεπε να κλάψω. Με έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να το κάνω», εξηγεί.

«Με τον Κωνσταντίνο (σ.σ: Μαρκουλάκη) είχαμε πολλές σκηνές μαζί και τον ρώτησα πολλά πράγματα».

Στη σειρά ο Λεωνίδας έχει «κόντρα» με την συνάδελφό του, την Εύα (Β.Διαμαντοπούλου).

«Η Εύα είναι ανταγωνιστική απέναντι στο Λεωνίδα. Δεν τα βρίσκουν καθόλου. Αυτή είναι η συνταγή για να έλθουμε κοντά», αποκαλύπτει.

«Αυτό που θα εξελιχθεί με τον Λεωνίδα και την Εύα είναι κάτι αγνό. Θα είναι ο ένας για τον άλλο», αναφέρει, δίνοντας spoiler.

Το παραπάνω δεν ήταν το μόνο spoiler που έδωσε για τη σειρά, αφού, όπως είπε «ο Αντρέας (Κ.Μαρκουλάκης) με την Άννα (Δ.Σιγάλα) θα έλθουν λίγο κοντά. Λίγο παραπάνω από το λίγο!». Όσο για τον Μιχάλη (Θ.Λέκκας) «έχει τεράστιο έρωτα για τη Σοφία (Β.Τρουφάκου). Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει για καμία άλλη. ‘Ολες οι υπόλοιπες είναι υποκατάστατα» κατέληξε.


Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved