Η Φάρμα: Ο νέος αρχηγός της μπλε ομάδας και ο σοβαρός τραυματισμός του Σπύρου
Media

Η Φάρμα: Ο νέος αρχηγός της μπλε ομάδας και ο σοβαρός τραυματισμός του Σπύρου

Η Φάρμα: Όπως κάθε Δευτέρα, πρώτη μέρα της εβδομάδας, έτσι και σήμερα (23/10) ο παίκτης που αποχώρησε, ο Γιώργος Τσάμης, όρισε με γράμμα που άφησε, τον νέο αρχηγό της μπλε ομάδας. 

Ο Γιώργος έγραψε από ένα γλυκό μήνυμα σε όλους τους παίκτες με τους οποίους βρέθηκε κοντά μέσα στο παιχνίδι και τελικά ανακοίνωσε πως νέα αρχηγός της Μπλε ομάδας είναι η Έλενα Καραμβάση με την οποία είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Αν και η ίδια είπε ότι θέλει να υπάρξει ενότητα στην μπλε ομάδα, όμως πολλοί συμπαίκτες της βλέπουν με μεγάλη επιφυλακτικότητα τον νέο ρόλο της καθώς θεωρούν πως μέχρι τώρα η Έλενα δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό για να βοηθήσει την ομάδα της.

farmas.jpg

Πάντως, ο προηγούμενος Αρχηγός, ο Γιώργος Γιαννούλας καταευχαριστήθηκε που έβγαλε από πάνω του αυτόν τον απαιτητικό ρόλο.

Σε άλλα νέα, ο Σπύρος Κοσμάς ο οποίος είχε τραυματιστεί και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό και φυσικά υπεβλήθη σε εξετάσεις, επέστρεψε στη Φάρμα όμως τα νέα δεν είναι καλά.

Όπως ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του, έχει σοβαρό τραύμα στο πόδι του, γεγονός που ίσως του στερήσει ακόμα και την παραμονή του στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved