Η Φάρμα: Η επιστροφή-έκπληξη, οι 4 νέοι παίκτες & οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Κουτσόπουλος
Media

Η Φάρμα: Η επιστροφή-έκπληξη, οι 4 νέοι παίκτες & οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Κουτσόπουλος

Η Φάρμα: Σε μεγάλες ανακοινώσεις προέβη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς το παιχνίδι δείχνει να παίρνει νέα τροπή και πολλές ανατροπές.

Και μόνο που επέστρεψε ο Γιώργος Τσάμης ξανά στο παιχνίδι, λιγότερο από ένα 24ωρο από την τελευταία μονομαχία που είχε με τον Χρήστο Μέξη ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς ήταν μεγάλη έκπληξη για πολλούς.

Στο μεταξύ όμως, μπήκαν και 4 νέοι παίκτες.

Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τους νέους παίκτες κοντά του για να τους παρουσιάσει στους παλιούς. Πρόκειται για την Ελεονώρα, πολιτικό μηχανικό και φωτογράφο, την 39χρονη Χριστίνα η οποία είναι από τη Ρουμανία, είναι αισθητικός και make up artist και ζει τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο τρίτος παίκτης είναι ο Αλέξανδρος Τέλειος, ο οποίος είναι 26 ετών, προέρχεται από τη Λάρισα στην οποία και μεγάλωσε ενώ τόνισε ότι πλέον ζει στην Αθήνα ενώ εργάζεται ως γυμναστής. Ο Γιώργος από τη Θεσσαλονίκη είναι υπεύθυνος σε κατάστημα εστίασης και πανέτοιμος να ριχτεί με δυναμισμό στο παιχνίδι.

farma-paiktes.jpg

Ανακάτεψε την... τράπουλα ο Κουτσόπουλος

Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Όπως είπε έπρεπε όλοι παίκτες να αφήσουν τις μπαντάνες τους καθώς οι αρχηγοί των δύο ομάδων είχαν το δικαίωμα να δημιουργήσουν από την αρχή τους Μπλε και τους Πράσινους. Ο Άλκης διάλεξε τους Πράσινους και η Έλενα τους Μπλε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved