Media

Ουγγαρέζος: «To βασικό είναι να μην υπογράψω ξανά συμβόλαιο για 3 χρόνια…»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στη λήξη του συμβολαίου του με το MEGA και την εκπομπή, Ελένη.

Με αφορμή την 3ετή επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Bucks, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο δικό του συμβόλαιο στη ραδιοφωνική εκπομπή του.

«Είναι ρίσκο να θέσεις τον εαυτό σου εκτός. Ή πας και κλείνεις, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αυτά που κάνω εγώ δηλαδή ως επαγγελματίας ή περιμένεις», είπε χαρακτηριστικά στο MyRadio.

Και πρόσθεσε: «Εμένα λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με το MEGA. Μπορώ να ξεκινήσω συζητήσεις και να κλείσω από τώρα με το κανάλι ή με άλλον ή να περιμένω το καλοκαίρι, να πω στο MEGA ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σας, να μείνω εκτός και να περιμένω προτάσεις».

«Εκεί γίνεται πλειοδοσία αλλά αυτό προϋποθέτει ότι είσαι πάρα πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου. Μπορεί να τους τσαντίσεις ή να τους πετύχεις πάνω στη διεκδίκηση να ξενερώσει κάποιος και να μείνεις χωρίς δουλειά», τόνισε ο Δημήτρης και το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό Σουσού.

Και κατέληξε: «Η υπέρτατη έκφραση επαγγελματικής αυτοπεποίθησης είναι να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Δεν είναι να ζητήσω δική μου εκπομπή, όλοι αυτό νομίζουν ότι θα κάνω.

Το βασικό είναι να μην επαναπαυθώ, να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Καλύτερα να το πηγαίνω χρόνο-χρόνο».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved