Τζωρτζίνα Λιώση: Διαψεύδει ότι παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Ντένη Μακρή
Media

Τζωρτζίνα Λιώση: Διαψεύδει ότι παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Ντένη Μακρή

Σχεδόν 10 χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική της παρουσία η Τζωρτζίνα Λιώση πρωταγωνιστεί στο ιατρικό δράμα του Alpha, «Ο Γιατρός».

Ο λόγος που δεν την είχαμε δει τηλεοπτικά όλα αυτά τα χρόνια ήταν γιατί «προτιμούσα να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, τα εμπιστεύομαι και τα αγαπώ. Έτσι ήλθε και ο Γιατρός», όπως λέει η ίδια στην κάμερα της «Super Κατερίνας».

Η ηθοποιός υποδύεται την Δανάη Βασιλειάδη, μία ειδικευόμενη γιατρό στην Κλινική της Παθολογίας. Η Παθολογία δεν ήταν η πρώτη της επιλογή. Αρχικά ήθελε να κάνει την ειδικότητά της στη Χειρουργική, πρωτίστως επειδή η διευθύντρια της Χειρουργικής, Ελισάβετ Οικονόμου (Ρένα Κυπριώτη), είναι η μητέρα της.

makrhs.jpg

Όταν ήταν μικρή η Δανάη, έφυγε στην Αμερική και παρέμεινε εκεί εγκαταλείποντας ουσιαστικά την κόρη της. Η μητέρα της αρνείται να τη δεχτεί στη Χειρουργική κι η Δανάη καταλήγει στην Παθολογική.

«Η Δανάη όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στη μητέρα της. Βρίσκεται σε μια διαδικασία επούλωσης και ωρίμανσης σε σχέση με το πόσο τραυματική μπορεί να είχε υπάρξει μέχρι τώρα η σχέση της με τη μαμά της», εξηγεί η Τζωρτζίνα Λιώση.

Η Δανάη είναι, μαζί με τον Δημήτρη (Παναγιώτης Εξαρχέας), η νεότερη εκπαιδευόμενη του νοσοκομείου. Με τον Δημήτρη, πέρα από την επαγγελματική συνύπαρξη, τους συνδέει κάτι ιδιαίτερο.

Η ίδια μίλησε και για την προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει παντρευτεί με τον Ντένη Μακρή, παρά το γεγονός ότι είχε γραφτεί παντού.

«Ήταν μια επιλογή να κάνουμε μια γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν ήταν αυτό που μάλλον ορίζεται από τους περισσότερους ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό γάμο. Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους», είπε χαρακτηριστικά η Τζωρτζίνα Λιώση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved