Η Μάγισσα: Η Μεταξία, ο αρραβώνας του Τζανή και το δολοφονικό βλέμμα που έγινε viral στο Twitter!
Media

Η Μάγισσα: Η Μεταξία, ο αρραβώνας του Τζανή και το δολοφονικό βλέμμα που έγινε viral στο Twitter!

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς Η Μάγισσα προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και όπως ήταν φυσικό το twitter πήρε φωτιά για άλλη μια φορά.

Οι τηλεθεατές παρακολουθούν με «κομμένη την ανάσα» τις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς Η Μάγισσα και από την έναρξη της προβολής δεν σταμάτησαν να κατακλύζουν την δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια που αφορούσαν την Μεταξία και τον αρραβώνα του Τζανή.

Το βράδυ της Τρίτης 24/10 παρακολουθήσαμε, ανάμεσα σε άλλα και τους αρραβώνες του Τζανή με την Κερασίνα. Στον πύργο οι δύο οικογένειες γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός ωστόσο η αντίδραση και το βλέμμα της Μεταξίας δεν πέρασε απαρατήρητο.

metaxia.jpg

Η Μάγισσα

Η νεαρή Γερακάρινα νευρίασε τόσο πολύ που ο αδερφός του άντρα της και αγαπημένος της Τζάνης λογοδόθηκε με μία άλλη γυναίκα που την κοίταξε με ένα δολοφονικό βλέμμα το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο.

Η Μάγισσα - Δείτε τα σχόλια:

Η Μάγισσα - Στο επόμενο επεισόδιο:

Η συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη Ρασοφόρο στέφεται ξανά με αποτυχία. Ο Φρίξος προειδοποιεί την Αγάθη για την επιρροή που ασκεί η Σιμώνη στη Θεοφανώ και η μοναχή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο να παρακολουθεί τον Μισέλ, πιστεύοντας πως ο Γάλλος ανακάλυψε πού κρύβεται ο θησαυρός. Ο Μιχαήλ είναι σίγουρος πως το καράβι του κουρσεύτηκε απ’ τον Σπήλιο, ενώ η Μεταξία αποφασίζει να εκδικηθεί ύπουλα τον Τζανή. Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Φρίξου, στήνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο του βρέφους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved