The secret song: Πότε θα κάνει πρεμιέρα

The secret song

Media

The secret song: Πότε θα κάνει πρεμιέρα

The secret song: Μία ψυχαγωγική εκπομπή αλλιώτικη από τις άλλες σχεδιάζει εδώ και αρκετό καιρό ο ALPHA.

Tο «The Secret Song», ένα πρότζεκτ που έχει προσωποκεντρικό χαρακτήρα, με λαμπερούς καλεσμένους, μουσική και πολλή συγκίνηση, που θα παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

kainoyrgiou-germanou-(4).jpg

Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάζει το The secret Song

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, πήραμε μια μικρή... γεύση, καθώς είδαμε για πρώτη φορά το τρέιλερ της εκπομπής. Κατά τη διάρκεια του κάθε επεισοδίου «ξεδιπλώνεται» η ζωή οκτώ προσώπων μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, μέχρι στιγμής έχουν γυριστεί δύο επεισόδια με καλεσμένους αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίνο, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατιάνα Μπαλανίκα, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Μιχάλης Αεράκης και ο Γιώργος Καραμίχος.

secret.jpg

The secret song με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού

Αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιούνται άλλα γυρίσματα και δύο είναι τα ενδεχόμενα για το μέλλον της εκπομπής: είτε θα απολαύσουμε αυτά που έχουν ετοιμαστεί μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων είτε θα παρακολουθήσουμε ολοκληρωμένο το «The Secret Song» στο β' μισό της σεζόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved