Βασίλης Μηλιώνης: «Στη Μάγισσα, λόγω ύψους, είμαι ο πιο βολι­κός για την ιππασία»
Media

Βασίλης Μηλιώνης: «Στη Μάγισσα, λόγω ύψους, είμαι ο πιο βολι­κός για την ιππασία»

O Βασίλης Μηλιώνης είναι ο τηλεοπτικός Τζανής Λάσκαρης, ο μικρός γιος του Μιχαήλ στην δραματικήσ σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα. Ο Τζανής είναι ο μοναδικός γιος που προήλθε από την ένωση του Μιχαήλ και της Δαμιανής. Είναι η αδυναμία της μάνας του. Ωραίος, ατίθασος, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Δείχνει να σέβεται τον μεγάλο του αδελφό, τον Μάρκο, και προσπαθεί να κρύψει το αίσθημα της ζήλιας που τον κατακλύζει, όταν σκέφτεται πως η πρωτοκαθεδρία δικαιωματικά θα του άνηκε.

Ο Βασίλης Μηλιώνης μίλησε στο Hello για τον ρόλο του και όχι μόνο.

Ο ΡΟΛΟΣ:

«Ο Τζανής είναι ένα παιδί που θα έλεγε κάποιος ότι έχει βρεθεί αντιμέτωπο με την κόντρα και τα λάθη των μεγαλυτέρων της οικογένειας. Η ιστορία της μητέρας του, με τον Μιχαήλ και τη σύγκρια, τον έχει παγιδεύσει σε μια κατάσταση. Οι πάντες αναμένουν κάτι από αυτόν και ο ίδιος πιέζεται να ανταποκριθεί.. Ολοι κρύβουμε μέσα μας το κα­λό και το κακό και, σε στιγμές, είμαστε ικανοί για τά πάντα, πέ­ραν του ηθικού κώδικα που έχου­με. Αυτός ο ρόλος αντιμετωπίζε­ται ως αρνητικός χαρακτήρας, αλλά στην πραγματικότητα κά­νεις μια βουτιά και ανακαλύπτεις τα δικά σου σκοτάδια. Στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου έτσι, δεν χρησιμοποιώ βία σε κανένα επί­πεδο, δεν είμαι θερμοκέφαλος όπως ο Τζανής».

i-magissa-oi-ithopoioi-kai-oi-roloi-tous-sti-seira_1691482443.jpg

Βασίλης Μηλιώνης

Tl TON ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟ:

«Δεν μπορώ να το ξέρω, είμαι πολύ νέος σε αυ­τήν τη δουλειά ακόμη. Δεν θε­ωρώ πως έχω βρει κάποιο γνώ­ρισμα που να με ξεχωρίζει. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ει­λικρινής και όσο πιο κοντά μπο­ρώ σε αυτό που καλούμαι να υπηρετήσω».

FUN FACT:

«Στη “Μάγισσα”, λόγω ύψους, είμαι ο πιο βολι­κός για την ιππασία! Εξοικειώ­θηκα από το πρώτο μάθημα και τα καταφέρνω πολύ καλά. Οι ψηλότεροι δυσκολεύτηκαν περισσότερο».

i-magissa-O-Tzanis-deihnei-to-alithino-tou-prosopo-antigrafo.jpg

Βασίλης Μηλιώνης

Παίζει στο σύγχρονο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και θέμη Καραμουρατίδη «Απλή Με­τάβαση», που επέστρεψε ανανε­ ωμένο στο θέατρο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία Μίνω θεοχάρη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved