Ο πρώτος από εμάς - Σεμέλη Μητροπούλου: «Θέλω να βουτώ σε κάθε ρόλο με όλο μου το είναι»
Media

Ο πρώτος από εμάς - Σεμέλη Μητροπούλου: «Θέλω να βουτώ σε κάθε ρόλο με όλο μου το είναι»

Η Σεμέλη Μητροπούλου υποδύεται την Έλσα στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Ο πρώτος από εμάς. Η Έλσα είναι η κόρη του Άλκη. Βρίσκεται στην εφηβεία και παρόλη την ένταση και το συναισθηματικό φορτίο της ηλικίας της, μοιάζει ισορροπημένη και στιβαρή. Ωστόσο, παραμένει ένα κουλ τυπάκι και ένα πανέξυπνο πλάσμα. 

Ζει με τη μητέρα της στη Θεσσαλονίκη, αλλά της λείπει πολύ ο Άλκης. Όπως και στον Άλκη λείπει πάρα πολύ. Μετά την περιπέτεια υγείας του πατέρα της θα έρθει στην Αθήνα και πατέρας και κόρη θα περάσουν χρόνο μαζί και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνδεθούν βαθιά και ουσιαστικά.

Η Σεμέλη Μητροπούλου μίλησε στο Hello για τον ρόλο της και όχι μόνο.

Ο ΡΟΛΟΣ:

«Η Έλσα είναι η κόρη του 'Αλκή. Είναι 17 ετών, αυθόρμητη, ατί­θαση, τολμηρή αλλά και ευαίσθητη. Δεν είναι εύκολο αυτό που περνά με την ασθένεια του πατέρα της. Επίσης, έχει την τάση να μπλέκεται σε πολλά ταμπλό».

1100_3eb9ea1e-7cf0-415a-a1d8-98a322baab62.jpg

Σεμέλη Μητροπούλου

ΤΙ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟ:

«θέλω να βουτώ σε κάθε ρόλο με όλο μου το είναι και, με αυτό τον τρόπο, να μπορέσω να ζήσω πολλές ζωές σε μία». FUN FACT: «Η πρώτη φορά που βρέ­θηκα σε γύρισμα ήταν όταν ήμουν 3 χρονών και με πήρε μαζί του ο πατέ­ρας μου ο οποίος δουλεύει όλη του τη ζωή σε παραγώγες κινηματογραφικών ταινιών. H πρώτη φο­ρά που εργάστηκα στο χώρο ήταν στην παραγωγή και όχι ως ηθοποιός».

Έχει πάθος με τη μουσική. Τραγου­δά, παίζει κλαρινέτο και έχει δικό της σχήμα, με το οποίο κάνει live δίνοντας έμφαση στην παραδοσιακή και την έντεχνη ελληνική μουσική και στα ρε­μπέτικα τραγούδια. Γράφει δικά της τραγούδια και πάντα προσπαθεί να συνδυάζει μουσική και υποκριτική.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved