Mega Καλημέρα: Λιάγκας vs Ζαρίφη: «Θα τον είχαμε σταυρώσει» - «Τρεις εβδομάδες τον πελεκούσαμε»
Media

Mega Καλημέρα: Λιάγκας vs Ζαρίφη: «Θα τον είχαμε σταυρώσει» - «Τρεις εβδομάδες τον πελεκούσαμε»

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Ζαρίφη τις τελευταίες ημέρες.

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα του έπαιρνε τα μέτρα από τον καβάλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και αναφώνησε: «Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό;».

«Αν το έκανα εγώ, θα με είχαν συλλάβει. Θα είχαν ανάψει εδώ τα social. Απλώς να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους και από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε εχθρούς», σχολίασε ο Λιάγκας στο Πρωινό.

patras.jpg

«Σε αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο. Αν το είχε κάνει ο Γιώργος αυτό... Εσείς δηλαδή γελάσατε με αυτό; Όλοι μεταξύ μας ξέρουμε ότι αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας θα τον είχαμε σταυρώσει», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.


«Τρεις εβδομάδες πελεκούσαμε τον Γιώργο γιατί είχαν ένα μοντέλο και του έκαναν αποτρίχωση live και είχε πει ο Γιώργος ένα σχόλιο που ήταν χοντροκομμένο, τον είχαμε πελεκήσει πραγματικά», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της.

«Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα», είπε με τη σειρά του ο Θανάσης Πάτρας.


Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved