Κάνε ότι κοιμάσαι–Χαλκιαδάκης: «Μπορώ να αντιστοιχήσω και τις 195 χώρες της Γης με τις σημαίες τους»
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι–Χαλκιαδάκης: «Μπορώ να αντιστοιχήσω και τις 195 χώρες της Γης με τις σημαίες τους»

Φέτος συναντάμε τηλεοπτικά τον Νικόλαο Χαλκιαδάκη στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται ένα νεαρό παιδί μεγαλωμένο πλουσιοπάροχα μεν αλλά χωρίς αγάπη.

Ο ίδιος μιλά στο Hello για τον ρόλο του αλλά και τα ταλέντα του

xalkiadakis-(1).jpg

«Υποδύομαι τον Γιώργο, ένα παιδί 17 χρονών που μεγάλωσε με πολλά χρήματα αλλά χωρίς αγάπη και φροντίδα από τους γονείς του, οι οποίοι λείπουν συνεχώς στο εξωτερικό. Πρωταθλητής στο τένις και μαθητής στο Αλεξανδρινό, το ιδιωτικό σχολείο όπου διαδραματίζεται η φετινή σεζόν, είναι αλαζόνας, αθυρόστομος και με κάποια (πολλά) παραπάνω νευράκια. Ελάχιστοι μπορούν να δουν πίσω από τα υψωμένα του τείχη. Είναι μπλεγμένος σε διάφορες υποθέσεις και έχει ανοιχτά μέτωπα παντού», λέει για τον ρόλο του ενώ απαντά και για τι τον χαρακτηρίζει ως ηθοποιό.

«Ελπίζω να μη με χαρακτηρίζει κάτι συγκεκριμένο από τώρα. Σε κάθε καινούρια δουλειά, θέλω να γυρίζω στο μηδέν και να επανεφευρίσκω τον τροχό. Μόνο έτσι μπορώ εγώ να ανακαλύπτω νέα πράγματα και ο θεατής να βλέπει έναν καλοχτισμένο χαρακτήρα και όχι τον Νικόλα που παίζει».

1698312688515-776540224-xalkiadakis-(1).webp

FUN FACT: «Στο παιδικό μου δωμάτιο είχα μια μεγάλη αφίσα με τις σημαίες από όλα τα κράτη του κόσμου, με αποτέλεσμα να μπορώ σήμερα να αντιστοιχήσω και τις 195χώρες της Γης με τις σημαίες τους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved