H Μάγισσα: Ο Μιχαήλ θέλει να μπει στη φιλική εταιρεία

Ο Μιχαήλ θέλει να μπει στη φιλική εταιρεία

Media

H Μάγισσα: Ο Μιχαήλ θέλει να μπει στη φιλική εταιρεία

H Μάγισσα: Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τον πραγματικό λόγο της παρουσίας του στη Μάνη και εκείνος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Παράλληλα, η Πολυξένη προδίδει τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο, ενώ μία νέα συμμαχία ξεκινάει.

H Θεοφανώ με τον Φρίξο ετοιμάζουν ένα κόλπο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο για τη δολοφονία του βρέφους. Ωστόσο, το σχέδιό τους κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους. Την ίδια στιγμή, τα κόλπα της Μεταξίας για να τον εκδικηθεί οδηγούν τον Τζανή στα άκρα.

i-magissa-O-Tzanis-deihnei-to-alithino-tou-prosopo-antigrafo.jpg

Βασίλης Μηλιώνης

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέι έχει μία συζήτηση με τον Μιχαήλ και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ήρθε στη Μάνη και εκείνος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα ακούει. Τις επόμενες μέρες, οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του απ' το κούρσεμα του Σπήλιου ζητούν εκδίκηση. Κανείς δεν μπορεί να τους ηρεμήσει και η κατάσταση εκτροχιάζεται ακόμα μία φορά ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

magissa.webp

H Μάγισσα

Παράλληλα, ο Αντρέι με τον Τζανή βρίσκονται αντιμέτωποι με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Θεοφανώ έχει μια συζήτηση με τον Μάρκο που τη σοκάρει. Ταυτόχρονα, ο Φρίξος αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στη Μορφούλα το σχέδιό του με τη Θεοφανώ για να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved