O πρώτος από εμάς: Ο Άλκης απομονώνεται από όλους

Ο Άλκης απομονώνεται από όλους

Media

O πρώτος από εμάς: Ο Άλκης απομονώνεται από όλους

O πρώτος από εμάς: Η Ελενα θέλει να απολύσει τη Μάρθα ύστερα από ένα λάθος που έκανε στο γραφείο. Από την άλλη, η Σοφία παλεύει με τα συναισθήματά της όταν μαθαίνει, με τον χειρότερο τρόπο, πως ο Νώντας έχει γυναίκα και μάλιστα περιμένει παιδί μαζί της. 

Όταν οι δυο τους συναντιούνται και φιλιούνται μέσα στο αμάξι, δεν γνωρίζουν πως η γυναίκα του τους παρακολουθεί. Στο θέαμα αυτό, η τελευταία εξοργίζεται και στη συνέχεια αποφασίζει να τους ακολουθήσει. Φτάνοντας στο σπίτι της Σοφίας, της ανοίγει ο Κοσμάς.

O-PRWTOS-APO-EMAS.jpg

Ο πρώτος από εμάς

KOSMAS KOUMIANOS

Παράλληλα, η Αθηνά ανησυχεί για τον Αλκή, καθώς την παράκουσε και έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του. Οι ώρες περνούν και η 'Ελενα προσπαθεί να αποτρέψει την Κάτια από το να παντρευτεί τον 'Εβαν. Παρ’ όλα αυτά, ο γάμος του 'Εβαν και της Κάτιας είναι σε εξέλιξη, όμως εκείνη δείχνει να το έχει μετανιώσει. Μάλιστα, τελευταία στιγμή και μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, είναι έτοιμη να ακυρώσει τα πάντα... Τελικά, η κοπέλα λέει το μεγάλο «ναι» βγάζοντας από την άσχημη θέση τον 'Εβαν, ο οποίος πίστεψε για λίγο ότι δεν ήθελε να τον παντρευτεί. Λίγο αργότερα, η 'Ελενα και ο Νικόλας τσακώνονται ξανά και αιτία είναι τα μυστικά που κρατάει ο ένας από τον άλλον.

O-PRWTOS-APO-EMAS_EP.-7-(5).jpg

Ο πρώτος από εμάς

Εν τω μεταξύ, ο Αλκής αισθάνεται για πρώτη φορά καλά με την επίσκεψη του πατέρα του και μάλιστα παίρνει κουράγιο από τα λόγια του. Την επομένη, η Κάτια φεύγει για το ταξίδι του μέλι- τος, αλλά σκέφτεται συνεχώς τον Άλκη, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις ακτινοθεραπείες. Ο τελευταίος απομονώνεται κατά τη διάρκεια των θεραπειών και δεν δέχεται να δει κανέναν. Όλοι ανησυχούν και δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να τον προσεγγίσουν αλλά και τι να του πουν. Κάποια στιγμή, ο Νικόλας και ο Φίλιππος πηγαίνουν στο σπίτι του, αλλά ο νεαρός τούς διώχνει και ξεσπάει σε κλάματα.

Πηγή Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved