Πανθέοι: Μάρμω και Κίτσος αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους

Οι Πανθέοι 

Media

Πανθέοι: Μάρμω και Κίτσος αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους

Πανθέοι: Ο Μεταξάς προτείνει στον Ανδρέα να γίνει υπουργός της κυβέρνησής του. 0 άντρας αρνείται, αλλά δεν μπορεί να απορρίψει και το ταξίδι που του προτείνει ο Μεταξάς στα Γιάννενα ζητώντας τη συνδρομή του στις προετοιμασίες για μια πιθανή επίθεση των Ιταλών.

Έτσι, το ταξίδι που είχε προγραμματίσει ο Ανδρέας με τη Μάρμω αναβάλλεται προσωρινά. Όμως ο Κίτσος δεν το γνωρίζει αυτό και θεωρώντας πως η Μάρμω τον έχει ξεγράψει της στέλνει νέο μήνυμα να βρεθούν εσπευσμένα. Η κοπέλα, φτάνοντας στο ραντεβού της με τον Κίτσο, αντιλαμβάνεται πως η Δέσποινα τον έχει παρακολουθήσει και βρίσκεται εκεί για να ανακαλύψει ποια γυναίκα θα συναντήσει ο γιος της.

pantheoi.png

Οι Πανθέοι

Οι ώρες περνούν και η Σεβαστή φοβάται πως η αναβολή του ταξιδιού του Ανδρέα με τη Μάρμω και η απουσία του στα Γάννενα θα αφήσει ευάλωτη την κοπέλα στην πολιορκία του Κίτσου. Έτσι, της προτείνει να πάνε μερικές μέρες στην Κόρινθο. Η Μάρμω δέχεται, αλλά τη στιγμή που μαζί με τη Σεβαστή αναχωρούν για την Κόρινθο ένας επιβάτης εμφανίζεται απρόοπτα στο τρένο και ταράζει το ταξίδι τους. Ο λόγος για τον Κίτσο, ο οποίος ταξιδεύει μαζί τους. 0 Ανδρέας, πάλι, μαζί με τον Μαρκέζη έχουν επιβιβαστεί στο τρένο για τα Γιάννενα.

pantheoi.jpg

Οι Πανθέοι

Την ίδια ώρα, ο Μαρμάρης συνεχίζει τα προδοτικά σχέδιά του, ενώ η Λιάνα δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει με τον Θωμά, χωρίς να λογαριάζει το τίμημα. Λίγο αργότερα, η Μιρέλλα αποκαλύπτει στον Ισίδωρο το μυστικό του νεκρού αδελφού της, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο του νόθου. Τότε εκείνος της εξομολογείται τις υποψίες της για την ταυτότητα του νόθου τέκνου των Πανθέων και της υπόσχεται πως θα βρει τη σορό του αδελφού της.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved